2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38768 بازدید | 598 پست
نه اصلا زشت نیست طلبش رو بده همین کاری که گفتم رو بکن تو بهترینی هیچ وقت از اون چ ...

بگم حالا بذار عقد کنیم هنوز نامزدم نیستیم اخه بعد بگم فعلا این پولو بابام نیاز داره… دگ هم توضیح ندم باهاش میخوام‌چیکار‌کنم

البته اینم بگم سر تعمیر ماشین خیلییی کمک کرد نزدیک ۷۰ میلیون ینی آدم خوبی نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه طلا بخر پس انداز کن هروقت خواستیم خونه بخریم

نمیدونم ماشین چقدر ارزش داره نصفشو برای خودت طلا بگیر نصفشم برای خانوادت در نظر بگیر که حداقل رهن کامل کنن نخوان هر ماه کرایه کنن چون به هر حال نامزدت میدونه ماشین مال تو  انتظار کمک داره اینجوری ازت ناراحت نمیشه بعدم اگه اول زندگی خونه از خودت داشته باشی خیلی خوبه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
والا گفتم دم عید بیایین میگه بیاییم فعلا با پولت طلا بخر وام بگیریم منم پول بذارم خونه بخریم

اصلا اینکارو نکن.بگو نمیشه.بپیچونش.مردم پول به شوهرشون نمیدن برای خونه.بعد تو میخوای به دوست پسر بدی؟

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
بگم حالا بذار عقد کنیم هنوز نامزدم نیستیم اخه بعد بگم فعلا این پولو بابام نیاز داره… دگ هم توضیح ندم ...

اخه  دختر  عاقل  من  هر  چی  میگم  تو  باز  میگی  زشت  نیس  و  فلان  و  بسان 

تو  مطمعنی  این  ادم  به  درد  زندگی  میخوره ؟

طرف  رسما  روی  پول  تو  حساب  کرده ؟

بعد  تو  میخوای  عقد  کنی  باهاش  بعد  مشکلت  رو حل  کنی ؟

خب  همین  الان  رک  بگو 

اصلا  رفت   بهتر 

خوبه  بعد سرکوفتت  بزنه  که  ها   پول  ماشین  ندادی  و  فلان 

شما  اول عقد  میکنی  و  شوهر  دار  میشی  بعد  فکر  میکنی راجب طرف  

یا  اول فکر میکنی   بعد  جواب  بله  میدی ؟

عزیزم تجربه ۱۴ ساله ازدواجمو بهت میگم اگر میتونی کاری جدای همسرت برای خودت انجام بدی حتما در اولویتت باشه یعنی اگر هودت میتونی برای خودت به نام خودت به تنهایی خونه بخری حتما این کارو بکن اما اکر امکانش نیست قطعا به اندازه پولت خونه به نام شما هم بشه این جدا بودن حساب هم برای شما و هم برای همسرت منفعت داره و از درگیری های بعدی پیشگیری میشه

اون آقا که نگفته الان پول رو بیا بهم بده گفتن بعد از ازدواج با هم خونه بخرن به اسم دو تاشون بزنن ازدواج زندگی مشترک یعنی همین با هم بسازیم من تو هستم تو منی ولی سهمتون رو به اسمتون بزنید حتی بیشترش رو الان هم اگر پوله خونه میکنه بخرید بزنید به اسم خودتون به ایشون هم بگید پول رو خونه میخرید به اسمتون میزنید و فعلا پدر و مادرتون توش زندگی کنن یا طلا بخرید هر جور صلاح میدونید

برای پدرت خونه بخر همین پدر دو روز دیگه باید هزینه جهیزیتو بده و با اینکه دستش تنگه باز رو اون ماشین حساب نکرده...بنظرم بگو ماشین بنام پدرمه و به پولش احتیاج داره منم روم نشد بگم رو پولش حساب کردم

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"