2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38913 بازدید | 598 پست

اگر تک فرزندید برای خودتون بخرید پدر مادرت بشینن 

اگر نه هر موقع ازدواج کردید سه دانگ سه دانگ برای خودتون بخرید ...بهش بگو پدر کادر من هم مستاجر هستن خجالتم نداره کسی که بخوادت باید واقعیت زو قبول کنه دنبال دختر پولدار باشه همون بهتر که بخواد بره بره ...خودشو نشون میده 

قول خرید خونه هم فعلا بهش  نده فعلا بگو اره ببینیم چی میشه انشاالله خدا بزرگه بگو درست میشه 

به فکر پدرت باش... ماشین رو هم پدرت برت خریده واقعا احمقانه است که پسر هفت پشت غریبه رو که هنوز خواستگاری هم نیومده و هیچ اتفاق رسمی بینتون نیوفتاده رو بخوای به خانواده ات ارجعیت بدی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام ازدواج که نمیدن باید خرید کالای ایرانی بخریم 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

چی بگم بهش؟ خجالت میکشم بگم مستاجریم اخه

دخترم خجالت نداره که، اگر قصد تون جدیه خیلی راحت و با اعتماد به نفس باید این موضوع رو بهش بگی، درمورد پیشنهادش هم با توجه به اینکه ماشین هم از اول مال پدرت بوده به نظر من الان عاقلانه هست که پول فروش ماشین برای خرید خونه پدر و مادرت صرف بشه 

ببین دختر خوب، نحوه مطرح کردن موضوعات مهم تر از خودشون هست، شما خیلی ریلکس و با اعتماد به نفس میتونی به نامزدت بگی خب ماشین اصلا مال بابام هست و با توجه به اینکه سنی از پدر و مادرم گذشته ترجیح میدم حاصل زحمات خودشون صرف خرید خونه برای خودشون بشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
چی بگم بهش؟ خجالت میکشم بگم مستاجریم اخه

عزیزم این که دوس پسرته حتی اگه شوهرتم بود نباید این کارو می کردی یادت باشه توزندگی متاهلی ام خواستی این کارو بکنی حتما به اسم جفتتون باشه نه فقط به اسم شوهرت 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

عزیزم این که دوس پسرته حتی اگه شوهرتم بود نباید این کارو می کردی یادت باشه توزندگی متاهلی ام خواستی ...

میگه خونه بخریم سه دنگ‌سه دنگ بزنیم ب اسممون الانو نمیگه بعد عقد رو منظورشه ولی من دلم نمیاد این پول پدرمه میخوام باهاش براشون خونه بخرم

بخدا خیلی عاقله،ولی سرمنده شما خیلی احساساتی هستینحتما بگید مستاجرید،شاید تجدید نظرکرد باکسی خواست ا ...

فک کنم این اکانت نامزدته در پوشش خانم😂😂ببخشین ولی واقعا شما مگع این اقا رو میشناسین نیت این اقا رو از روی دوتا حرف ؟ ک بهشون هی میگین ب حرف اقا باید گوش کنه؟

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

فک کنم این اکانت نامزدته در پوشش خانم😂😂ببخشین ولی واقعا شما مگع این اقا رو میشناسین نیت این اقا رو ...

دهنت سرویس😆😆تازه میگه اگ فکر پیشرفت نیستی بهش بگو برا دنبال موقعیت بهتر😆کسی ک همکار و هم سطح منه از نظر اجتماعی و درآمدی از من بهتر کجا میتونه پیدا کنه؟

ب نام دختر بله...ولی این پسر زرنگی که من دیدم بعیده😁البته خونه دار سدن پدر و مادرشم برکتش برمیگرده ...

میگ سه دنگ سه دنگ بزنیم نصفش مال تو البته بعد عقد منظورشه میگه طلا بخر پولت زیاد بشه