2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38905 بازدید | 598 پست

مردا حتی گاهی تو عقد میگن خرجت با من نیست با خانوادته در حالی که بعضی خانواده ها رسمه خرج خانم تو عقد با همسرشه

بعد این اقا تو نامزدی اومده برا این خانم ماشین تعمیر کرده پول تعمیر داده با هدف اینکه ، به خانم بگه ماشینشو بفروش ،پول ماشینو بده به اقا

نمیگم کلا کار بدیه ، برای ایندتون خوبه خونه دار میشین

ولی اینکه تو نامزدی که نه به باره ، نه به داره 

هیچی هنوز معلوم و مشخص نیست که بشه یا نشه ، وصلتی سر بگیره یا نه 

چیز جالبی نیست که تو دوران دوستی یا اشنایی همچین درخواستی از شما بکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اقای دوست پس فردا شاید دلش هوایی شد رفت پی یک دختر دیگه

کسی که برات میمونه پدر و مادرت هستن نه پسر مردم

خواستی بفروشی بده به پدرومادرت

یا اصلا نفروش بگو پولش مال بابامه ، مال من نیست که بفروشم

وظیفه منه مگه اخه خونه رو برا ازدواج فراهم کنم؟زشته بهش بگم؟

خب یک حرفو میتونی چند مدل بزنی

با سیاست و با احترام جواب بده

این که بگی وظیفه منه زشته

ولی میتونی همین حرف رو یک جور دیگه بگی ، حرف از وظبفه نزنی

لزومی داره بگم مستاجریم بنظرت؟ اخه خودشونم وضعیتشون معمولیه همش میگه وااای فلانی تا این سن هنوز خونه ...

کسی که شما رو به خاطر خونه پدرت بخواد

همون بهتر که نخواد ، چرا باید خجالت بکشی ، قتل کردین؟؟؟!

این حرفا رو میزنه منظور داره که یعنی خوبه ما هم خونه دار بشیم ، پولو بده به من

ولی نمیدونه خونه ندارین 

شاید بفهمه مستاجرین خودش از درخواستی که برای پول کرده خجالت بکشه ، دیگه چیزی نگه

دوستانی که میگین ماشین و بفروش و باهاش شریکی خونه بخر، دقت کنین آقا فقط دوست پسرشه

آخه حتی ازدواج هم کنن، وقتی این دو نفر جوونن میتونن کار کننو برای آینده اشون تلاش کنن در صورتی که وضعیت مالی پدر استارتر خوب نیستو‌ خونه نداره، پول زحمت کشی پدرشو نباید برداره

اگه استارتر ماشینو با پول خودش می‌خرید میشد بعداز ازدواجشون‌ به این مورد عمل کرد یا اگه وضعیت مالی پدرش‌ خوب بود اما با این شرایط واقعا اشتباه محضه

لطفاً خود خواه نباش استارتر اولویت پدرو مادرت هستن چون پول ماشین از اونا بوده و شرایطشون خوب نیست ، به علاوه سنی ازشون گذشته دیگه نمیتونن مثل جوونا کارو تلاش زیادی کنن

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
آدم آیند نگر و عاقلی هستن میخوان زود با هم پیشرفت کنید چه اشکالی داره من که نمیدونم ذاتا چجورین ولی ...

عاقل و آینده نگره؟! اوکی آفرین باشه اما نه با زرنگیو‌ حساب کردن رو پول پدرو مادر استارتر 

استارتر اصلأ چرا پدرو مادر اون آقا نباید بهش کمک کنن چرا به جای حساب کردن رو کمک پدرومادرش ، رو پول زحمت کشی پدر شما حساب باز کرده 😒

چقدر چندشن آدمای طماع

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...

عذرمیخوام

ولی انقدر بی عقل باشی که بخوای همچین کاری کنی😐

ماشینتو نگه دار برا خودت نهایت خواستی بفروشی برا خودت وخانوادت ن برا پسری ک درااینده قراره شوهرت بشه واصلانم خونه وظیفه تو نیس

با افتخار لرم❤️

چه دوس پسر پرویی قطعا داره تیغت میزنه مرد اگه مرد باشه چشمش به پول زن نیست به فکر خودت باش اگه میخوا ...

افرین 

مرد اگر مرد باشه واقعا غرورش اجازه همچین حرفایی نمیده که به استارتر زده

حسم شدیدا میگه میخواد تیغ بزنه

با افتخار لرم❤️

حالا اینجوریم نیس من آدم نمک نشناسی نیستیم ک کلی دارم کمک مالی میکنم پدر مادرم نزدیک ۳۰۰ تومن کمک کر ...

آفرین دختر همین کارو بکن، ماشینو بفروشید با پدور مادرت پول روی هم بزارید ۳ دنگ ۳ دنگ خونه بخرید ،چون پول ماشین از اوناس یه مقدار دیگه ام جور کنن شما هم باهاشون شریک شو