2777
2789
عنوان

یه دختر در نهایت دوست داره ازدولج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 47 پست
پایان نامه یه بخشش مال تاریخچه موضوع از تحقیقات قبلیه یعنی چیزیه که ثابت شده و علمیه و تحقیقاتی پدر ...

عزیز جان ..به عنوان یه روان شناس بهت میگم 

همچین تاریخچه ای مبنی بر اینکه ۹۰ درصد مردا خود شیفته اند وجود نداره 

موضوع پایان نامه هم نمیتونه یک "ادعا" باشه و باید یک موضوع قابل دفاع باشه نه چیزی ک هیچ پشتوانه علمی نداره 

من هم به خوبی حمایت رو میتونم در پدرم یا سایر مرد ها در نقش های مختلف تشخیص بدم 

خرف دوست شما و خود شمارو هم با استناد به اینکه فقط چون موضوع پایان نامس قبول ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز جان ..به عنوان یه روان شناس بهت میگم همچین تاریخچه ای مبنی بر اینکه ۹۰ درصد مردا خود شیفته اند ...

بعدم گویا کم سنی من سال هاست کلینیک کار میکنم تجربم زیاده شما گویا دانشجویی

شب خوش

شما یه مقاله مبنی بر همین حرفی ک زدی بیار تا من قبول کنم حرف بی پایه اساس میزنی فکر میکنی مردم گاون� ...

اولا چقدر بی فرهنگی دوما برو خودت سرچ کن سایت گوگل اسکولار که مقالات معتبر داره سوما چقدر بچه و روده درازی لطفا ریپلای نکن خیلی اویزونی 

بعدم گویا کم سنی من سال هاست کلینیک کار میکنم تجربم زیاده شما گویا دانشجوییشب خوش

ببخشید خانومی ک کلینیک کار میکنی ..یعنی میخوای بگی شما روانشناسی؟ میشه شماره پزشکیتونو بگید اگر که با عنوان روانشناس در کلینیک فعالیت نمیکنید پس لطفا درمورد موضوعاتی که مربوط به اختلالات میشه چرت و پرت نگید

ضمنا من دانشجو نیستم در حال حاضر و خیلی وقتم هست از پایان نامم دفاع کردم

لطفا مودب باشید

ببخشید خانومی ک کلینیک کار میکنی ..یعنی میخوای بگی شما روانشناسی؟ میشه شماره پزشکیتونو بگید اگر که ب ...

تو روانشناسی نخوندی کاملا تابلوعه برو بیشتر از این ابروی خودتو و مارو نبر همین که نمیدونی اسمش شماره مجوزه سازمان نظام روانشناسی و مشاورست نع شماره پزشکی یعنی یه بی سواد دیپلمه ای برو بچه جون

اولا چقدر بی فرهنگی دوما برو خودت سرچ کن سایت گوگل اسکولار که مقالات معتبر داره سوما چقدر بچه و روده ...

اولا فرهنگم از شما ک همه رو ساده فرض میکنی خیلی بیشتره انقدر هم جسارت دارم در مقابل ادمایی مثل تو وایسم 

دوما شاید اون مقاله ای ک شما میگی برا عهد قجر باشه شاید در این صورت بشه قبول کرد ولی علم اینو قبول نداره چون اگه یه جو سواد داشته باشی متوجه میشی ک علم روانشناسی مدام درحال اپدیت شدنه 

سوما ترجیح میدم یک بچه بنظر بیام تا یک سفیه که ادعای عاقل بودن داره و انقدر دهن بینه که به استناد موضوع پایان نامه بقیه بیاد حرف بزنه😂

و در نهایت ریپلای کردم به کوری چشمت عزیزم

اولا فرهنگم از شما ک همه رو ساده فرض میکنی خیلی بیشتره انقدر هم جسارت دارم در مقابل ادمایی مثل تو وا ...

وقتی هیچی حالیت نیست از پایان نامه دیگه چی بگم بهت بی سواد؟گفتم پایان نامه یه قسمت داره به اسم تاریخچه تحقیق که همه تحقیقات رو در بر میگیره اه چقدر سطحت پایینه

تو روانشناسی نخوندی کاملا تابلوعه برو بیشتر از این ابروی خودتو و مارو نبر همین که نمیدونی اسمش شماره ...

ببحشید میشه یکم درمورد پروسه روانشناس شدن برام توضیح بدین؟و اینکه چ توصیه هایی دارین؟

اگه به عقب برگردین باز روانشناسی رو انتخاب میکنی؟ارزششو‌ داره؟

تو روانشناسی نخوندی کاملا تابلوعه برو بیشتر از این ابروی خودتو و مارو نبر همین که نمیدونی اسمش شماره ...

اخییی رفتی از گوگل سرچ کردی نازییی

شما اگه تو کلینیک کار کرده باشی میدونی ک بین روانشناسا به همین اسم محاوره میشه یا بعضا میگن شماره نظام روانشناسی 

برو لالا کن زیاد بهت فشار اومده 😂