2777
2789
عنوان

عروسی دختر عموی مادرشوهرم دعوت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 57 پست

ولی بنظرم زیادم نگفته ها

من چندماه پیش واسه یه آرایش و میکاپ نابود ۱۲۰۰دادم اصلا کارش خوب نبود 

اگه کارش خوبه بگو۱۵۰۰بگیره

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه توانت هست یه مبلغ بذار روش حداقل طوری نشه که بعد از رفتنت پشیمون بشی .اونم شیوه کارشون اول قیمت ...

تا یک تومن برام موردی ندارع میدمش

حالا مگه باهاش حرف بزنم ببینم چی میگه 

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

از این سلیطه هاس میترسم شر بشه آخر برام

اگر میترسی همون 30چ رو پس بگیر و دیگه سمتش نرو 

برو ی ارایشگاه دیگه نگو عروسی هم دعوتی، بگو مهمونی و دورهمی دوستامه. میخوام ی آرایش لایت و ی سوار مو فقط داشته باشم 

مگه لازمه به شوهرت بگی چه مکالمه ای بینتون گذشته؟! اسی خیلی دیگه بی زبونی قربونت برم

بی زبونم ک خیلی جاها حقمو خوردن دیگه😅

بعدشم شوهرمو می‌شناسه سلیطه هم ک هس میترسم برام دردسر درست کنه سر ۲۰۰ تومن کمو بیشتر

ولی بنظرم زیادم نگفته هامن چندماه پیش واسه یه آرایش و میکاپ نابود ۱۲۰۰دادم اصلا کارش خوب نبود اگه کا ...

آخه فامیل دوری ک هیچ نسبتی با من نداره زورم میاد آنقدر بدم

اگر میترسی همون 30چ رو پس بگیر و دیگه سمتش نرو برو ی ارایشگاه دیگه نگو عروسی هم دعوتی، بگو مهمونی و ...

همین که شما میگی یه آرایش لایت وسشوار بالای ۸۰۰ درمیاد ،از اونور اسی ۲۰۰ تومن هم ضررمی کنه

اخه الان کمتر از ۸۰۰ هم جای دیگه میکاپ و شینیون نمیکننبرو همینو بگو نه همون ۸۰۰ ای لطفابیشتر در توان ...

منک نگفتم کمتر

من گفتم همین ۸۰۰ کافیه اون گفت ۸۰۰ میکاپ و شینیون خوبی در نمیاد 

بی زبونم ک خیلی جاها حقمو خوردن دیگه😅بعدشم شوهرمو می‌شناسه سلیطه هم ک هس میترسم برام دردسر درست کنه ...

اسی از جوابت کاملا مشخصه میخوایی بری با همین ارایشگره هرچی گفت بگی چشم، پس چرا نظر بقیه رو پرسیدی؟