2777
2789
عنوان

عروسی دختر عموی مادرشوهرم دعوت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 57 پست
من دو سه بار پیشم ک عروسی داشتیم رفتم پیشش اینسزی چون خونمونو دیده فکر کنم برای همین برده بالا قیمتش ...

تو خوشگلی وساطت فرقی ندارن که به ذره آرایش کنی خوشگلتر میشی 

همون ۸۰۰ رو برو چندسال دیگه کسی یادش نمی‌مونه تو چه شکلی بودی 

مگه خونتون رو عوض کردید؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی برو بگو کار خوب برات انجام بدههزینه هم بگو اخر سر با هم کنار میاییم، اخر سر براش نهایتا یک واریز کن

اگر هم میتونی کلا پولت رو پس بگیر برو جای دیگه 

ی روز برو ارایشگاه و جلو مشتریا با صدای بلند و محکم بگو سما گفتی کار تمیز با 80چ، الان حرفت رو عوض میکنی منم نمیخوام. ولی در کل هم 500 بیعانه زیاده، همیییشه یادت باشه پول آدم ها رو از این رو به اون رو میکنه، نهایت 200 بیعانه میدادی الان هم طرف میگه خب 50چ بیعانه داده مجبور بیاد پیشخ ود م 

آخه دفعه اولم نیست پیشش میرم نمیدونم چرا رنگ عوض کرد

دیگه بگو در حد ۸۰۰ برام انجام بده

هر مرحلشو نگا کن بگو چی میخوای که از لجش خرابش نکنه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
مثل خودش باش برو پولت رو پس بگیر بگو پشیمون شدمچون اینطور رفتار کردیبگو خوشم نیومده از برخوردتبی تعا ...

اتفاقا شوهرمم همینو گفت

گفتم بهش گفت عزیزم(جمعه هفته آینده عروسیه)

من بخاطر تو چند تا مشتری مو لغو کردم ک روی تو کار کنم

اگر میخای پس بگیری ۳۰۰ بیشتر نمیدم 

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

مثل خودش باش برو پولت رو پس بگیر بگو پشیمون شدمچون اینطور رفتار کردیبگو خوشم نیومده از برخوردتبی تعا ...

بیعانه یعنی شما وقتی رزرو کردی اون طرف میتونه بگه من بخاطر شما ینفر دیگه رو کنسل کردم حتی به دروغ .معمولا هم بیعانه رو پس نمیدن

حالا که همسایه س برو پولتو پس بگیر بگو میدی یا میشینم همینجا تبلیغ منفی واست میکنم خانمه قالتاق.

آخه شوهرم از این بی ابروگیری ها بشدت بدش میاد 

اسی برو بگو کار خوب برات انجام بدههزینه هم بگو اخر سر با هم کنار میاییم، اخر سر براش نهایتا یک واریز ...

از این سلیطه هاس میترسم شر بشه آخر برام

چقدر ماشاالله شما زرنگی آفرینهمین کارو میکنم البته اگر موفق بشم😂

نبابا زرنگ کجا بود فقط کلاه خودمونو بچسبیم نبرنش کافیه، برو تخفیفم حسابی بگیر عروسیم خوش بگذره

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40