2777
2789
عنوان

خواستگارمو تنها دعوت کردیم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 56 پست
اگه حالت رسمی داشته به نظر منم تلوزیون روشن کردن ضایع هست .اونم تو جلسه آشنایی

ن بابا چ رسمی ای

طرف خودش بوده پدرمادرش نبودن، بعدم فقط با بابام داشت حرف میزد خیلی هم دور بود تلویزیون تا اونا

بنظرمنم ضایع بودمگه نامزد شدید یا عقد کردیدی خواستگاری کرده تموم شده رفته دگ حالا چرا گفتید تنهایی ب ...

دوران قبل نامزدی دوران شناخت و رفت و آمد هست

مگه مهدکودکیه که با مادرش همه اش بیاد؟

لازمه گاهی اسی بره خونه اشون یا پسر بیاد خونه اینا که حرف زدن و رفتارهاشو ببینن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا چ رسمی ایطرف خودش بوده پدرمادرش نبودن، بعدم فقط با بابام داشت حرف میزد خیلی هم دور بود تلویزی ...

پس حساسه .یه مقدار حواست رو جمع کن اگه میتونید دوتا خانواده مسافرت برید اخلاقشون دستتون میاد

ن بابا چ رسمی ایطرف خودش بوده پدرمادرش نبودن، بعدم فقط با بابام داشت حرف میزد خیلی هم دور بود تلویزی ...

اتفاقا یکی از کارهایی که جو از خشکی و رسمی بودن در میاره

روشن کردن تی وی

ولی خب این خواستگارت مشخصه یکم خاله زنکه

حواستو به این رفتارش باشه که ببینی تکرار میکنه یا نه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

منظورش این بوده الان من اومدم با هم صحبت کنیم و همو ببینیم و بسنجیم. چرا براتون عادی و کم اهمیته که ...

اخه اصن کسی پای اون تلویزیون ننشسته بود

مامانم فقط روشن کرد ک مثلا جو خیلی خشک نشه

اتفاقا خوب بود گفتین خودش تنها بیاد هم مستقل بودنش وبستجین هم اینکه رفتارش وبررسی کنین درحضورخونواده ش یا بدون خونواده ش . هرچی رفت و آمد بخصوص خونوادگی بیشتر بهتر. حتی لازمه خونوادگی برید بیرون یکی دوساعت ی جای دیدنی جایی پیکنیکی. ببینین رفتارش با مادرش وبقیه چجوریه. پسری ک برای خواهر و مادر خودش اررش قائل نباشه و بهشون احترام نذاره برای زنش هم ارزشی قائل نیست

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
بنظرمنم ضایع بودمگه نامزد شدید یا عقد کردیدی خواستگاری کرده تموم شده رفته دگ حالا چرا گفتید تنهایی ب ...

چقد عجیبید واقعا

شما از اونایین ک اول عقد میکنید بعد میرید تازه میشناسید طرفو

ما برعکسیم

مامان جان خوب کاری کردن اتفاقا

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
دوران قبل نامزدی دوران شناخت و رفت و آمد هستمگه مهدکودکیه که با مادرش همه اش بیاد؟لازمه گاهی اسی بره ...

مهدکودک نیس ولی اینکه بره خونه اسی اونم جلسه دوم تازه فقط ۳ماهم درارتباط بودن بنظرم ضایعس

اول ب نتیجه‌نیرسن ک میخوان نامزد کنن یا نه بعد میرن بیرون یا‌میرن خونه همدیگه 

والا ما ندیدیم این مدلیپسر هم یا با خانوادش بیاد، یا اگرم تنها میخوان باهاش معاشرت کنن خونه خیلی جای ...

چون شما ندارید مسخره س؟😅

اتفاقا خیلی جاها این کار رو میکنن، داماد رو دعوت میکنن معمولا هم پدر عروس باهاش صحبت میکنه، خیلی خوبه که بیشتر آشنا میشن و معاشرت میکنن 

اتفاقا یکی از کارهایی که جو از خشکی و رسمی بودن در میارهروشن کردن تی ویولی خب این خواستگارت مشخصه یک ...

کلا منفی نگره

چندتا رفتار دیگ ازش دیدم شبیه این

فک میکنه ی قصد و منظور خاصی پشت هرکاری هست

چقد عجیبید واقعاشما از اونایین ک اول عقد میکنید بعد میرید تازه میشناسید طرفوما برعکسیم

ن خوب کاری کردی حالا هرکی میگه جوابشو نده ذهن خودت ودرگیر نکن. ولی افرین ک حواست جمع بود ب تک تک رفتارا و حرف زدن خودش و خونوادش حساس باش.این دوره زمونه پسرا واقعا یا دهن بینن یا بی ادب و کمتر کسی مرد واقعیه. باید بشناسیش و بشناسیش وبشناسیش.الکی ب بهونه ی لباس عروس زود نرو سراغ عقد ویروسی. یادت باشه تو خواستگاری و ازدواج قرار نیست کسی تغییر کنه فقط باید ببینی چقدر ب شخصیت و رفتارت نزدیکه و درکت میکنه. 

مهدکودک نیس ولی اینکه بره خونه اسی اونم جلسه دوم تازه فقط ۳ماهم درارتباط بودن بنظرم ضایعساول ب نتیجه ...

این معاشرت و رفت و آمد برای اینه که خانواده عروس با داماد آشنا بشن بعد تمصمی بگیرن دختر بهش بدن یا نه