2777
2789
عنوان

خواستگارمو تنها دعوت کردیم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 56 پست
کلا منفی نگرهچندتا رفتار دیگ ازش دیدم شبیه اینفک میکنه ی قصد و منظور خاصی پشت هرکاری هست

شاید شخصیت پارانوئید داره. مشاوره برید حتما و همه اینارو از قبل ب مشاور بگو ک بررسی کنه 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
مهدکودک نیس ولی اینکه بره خونه اسی اونم جلسه دوم تازه فقط ۳ماهم درارتباط بودن بنظرم ضایعساول ب نتیجه ...

یعنی تا خواستگاری اومد بهش بگیم ما قصدمون نامزدیه؟؟

نباید اول طرف بشناسی بعد جواب مثبت یا منفی بدی

شما برعکس داری عمل میکنی

بعد هم ۳ ماه زمان کمی نیست که 

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد عجیبید واقعاشما از اونایین ک اول عقد میکنید بعد میرید تازه میشناسید طرفوما برعکسیم

ن اتفاقا

ماهم اول نامزدمیکنیم بعد عقد میکنیم ولی قبلش تکلیفو روشن میکنیم ینی شما‌نامزد کردید؟اخه میگی جلسه اول خانوادش اومدن جلسه دوم تنهایی

ینی شما الان‌نامزدید؟تو چ‌مرحله ای هستین؟چون برای نامزدی دوسه بار حداقل میرن میان

انگشتر میارن گل و شیرینی و چیزای دگ میارن برا شما اوردن؟

پسر حساسیه و منفی نگرچندتا رفتار شبیه این ازش دیدم

بنظرم ادامه دادن نداره اگه اذیت میشی از رفتارش. بازهم خودت میدونی. میتونی بری مشاوره تست بدین و بعد بگی بهم نمیخوره شخصیت هامون

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
ن اتفاقاماهم اول نامزدمیکنیم بعد عقد میکنیم ولی قبلش تکلیفو روشن میکنیم ینی شما‌نامزد کردید؟اخه میگی ...

عزیزم ما اول چندماه میریم میایم تازه اگر اوکی بود همه چی نامزد 

و نهایتا عقد

یعنی تا خواستگاری اومد بهش بگیم ما قصدمون نامزدیه؟؟نباید اول طرف بشناسی بعد جواب مثبت یا منفی بدیشما ...

خب الان تو ی جلسه ایشون خانواده پسر رو دید و متوجه شد ک ادمای خوبی هستن ک پسر رو ب تنهایی دعوت کردن

وقتی یکی میاد ک با معیارهامون همخونی داره ادم وقت میزاره با خانواده حداقل دوسه جلسه میرن میان بعد تصمیم میگیرن ک نشون کنن بعد رفت وامدها شکل میگیره اینحوری ک این بنده خدا پیش رفته انگار دوست هستن نمیدونم براش انگشتر نشون اوردن یا نه ولی اینا رسمای قشنگین ک هنوزم پابرجا هستن

خب الان تو ی جلسه ایشون خانواده پسر رو دید و متوجه شد ک ادمای خوبی هستن ک پسر رو ب تنهایی دعوت کردنو ...

اینا رسم های مادر و پدرامون بوده 

احتمالا خانواده شکا سنتی هستن و به رفت و آمد حساسن

الان همه چیز عوض شده

اصل پسر که باید بشناستش که اونم با رفت و آمد مشخص میشه

نشون و نامزدی هم بعد از چندماه که ازش مطمئن شد انجام میشه نه اینکه هنوز نشناخته بره نامزد کنه اسم بیاد روش

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

خب الان تو ی جلسه ایشون خانواده پسر رو دید و متوجه شد ک ادمای خوبی هستن ک پسر رو ب تنهایی دعوت کردنو ...

نشون بیارن یا نیارن چ اهمیتی داره

پسفردا اگ تفاهم نداشتیم باید همه بفهمن ک بهم خورده؟!

همیشه چیزای سنتی قشنگ نیست

نشون بیارن یا نیارن چ اهمیتی دارهپسفردا اگ تفاهم نداشتیم باید همه بفهمن ک بهم خورده؟!همیشه چیزای سنت ...

من هنوز انگشتر نشونمو دارم و خیلیم دوسش دارم حلقه عقدمو واسه خرید خونه فروختم ولی معتقدم انگشتر نشون ی چیز دیگست 

و نشونه ارزش و اهمیتیه ک خانواده پسر ب دختر میزارن الان طرف ازدواج میکنه جدا میشه کسی چیزی بهش نمیگه حالا اینکه ی نشون سادست

ب هرحال خودتون بهتر میدونید چیکار کنید هرکسی ی نظری داره ن نطرشما ب صورت قطعی درسته ن نظرمن هرکسی باتوجه ب شرایط و موقعیت خودش تصمیم میگیره چیکار کنه منم نظرمو گفتم دلایلشم گفتم