2777
2789
عنوان

بابام نمیزارع دکور بله برون بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پدر من قبول نمیکنه شام بده اونم رستوران میخواد بگه با داماده با من نیست که من بیشتر آبروم می‌ر ...

هزینه عقد اصولا با خانواده دختره عروسی با پسر

بنظرم از جیب خودت یه شام عقد بده ب خانوادش و عروسیو جشن بگیر از جیب همسر چون عروسی با پسره 

هزینه عقد اصولا با خانواده دختره عروسی با پسربنظرم از جیب خودت یه شام عقد بده ب خانوادش و عروسیو جشن ...

آخه جهیزمو چیکار کنم مگه چقدر درمیارم 😭😭😭😭

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

خب یعنی که چی؟ برای قول و قرارها یعنی چند تا پیرمرد فامیل رو گفته بیان ؟ خب دیگه به نامزدت هم بگو که اونا هم چهار تا بزرگتر بیارن، بشینن قرارداد بنویسن 😐😐😐

بابات چرا اینطوریه ؟! مامانت هیچی نمیگه؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بهش عکس و فیلم از اینستا نشون بده و حتما دکور بزن.نزار هیجی به دلت بمونه.‌این چیزا یک باره

مامانم داد گفت ابنا رو نشون من نده 

خب یعنی که چی؟ برای قول و قرارها یعنی چند تا پیرمرد فامیل رو گفته بیان ؟ خب دیگه به نامزدت هم بگو که ...

چرا میگه حالیش نمیشه چیکار کنیم 

یعنی به نامزدت میگفتی بیارش؟ منم می‌خوام ابن کارو کنم

خودم پولشو میدادم ولی میسپردم به اون

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
خب چیکار کنم مادرش نفهمه فک نکنه پسرش داده

خواهر شوهر اگه داری پول بزن به کارتش به اون بگو برات اوکی کنه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

چه افکاری!!!!! مگه میخواین چیکار کنین که حالا ربطی به محرم نامحرمی داره؟! منم خونوادم نامزدی گرفتن و تو باغ بود اتفاقا هم موزیک بود هم با هم رقصیدیم کیک بریدیم،هم خوده همسرم نشونمو دستم کرد بعدم پیشونیمو بوسید خیلیم قشنگه اصلا نامزدی یجور دیگه برات خاطره میشه،ایشالا قسمت همه جوونا

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻