من اومدم خونه مامانم ی خواهر دهه ۹۰ دارم امروز جلسه اول تکواندوش بود همش میاد تو حسادت میکنی رفتم تکواندو بعد که برگشت ی مشت میزنه بهم بچم بغلم بود باز ی مشت میزنه از اونور جیش کرده بود به روشویی مامانم اونو تمیز میکرد بعد مشت سرهم حمله ور شد بهم منم یهو دخترمو چنگ زد یکسالشه منم چنگش زدم بعد که مامانم اومد سریع دعوام کرد خواهرم گریه کرد برد اتاق دیدم راجب من حرف میزنم رفتم گوش کردم میگه فقط بهم تیکه میندازه فقط اذیتم میکرد منم اینکارو کردم خدا همکلاسیاشو لعنت کنه رفتن تکواندو کاراته یاد گرفت گف میرم فقط خواهرنو بزنم اذیت کنم بچه های مدرسه رو بزنم هرکی اومد بزنم
شما اول مادرتو ببر پیش مشاور درمان بشه بعد خواهرتم درمان میشه یعنی چی اصلا ادب نکرده بچه رو ولش کرده هرکار دوس داره بکنه این شیوه تربیتی نیست این از سرباز کرردن بقیه ادبش میکنن جا مادرت
همه ی دهه نودی ها این طوری نیستن پسر من متولد دهه سال نود و یکه مودب ، با حیا ، مهربون ، خوش برخورد ، خوش سر و زبون خواهر شما بد تربیت شده مشکل از دهه ی نود نیست مشکل از تربیت خواهر شماست
اتفاقا بلوغ خیلی تاثیر روانی و روحی هم دارهولی خب اگه شما اینجوری فکر میکنید من حرفی ندارم
فحش رکیک دادن تمایل به ایجاد آزار و بروز احساس منفی انتقال به اشخاص اطراف مربوط ب بلوغ نیستتت هزار نوع بیماری روحی روانی میتونه باشه ولی بلوغ نه بلوغ حالات روحی شخص بهم میریزه پرخاشگرتر یا افسرده تر میکنه اما چیزی که ایشون داره میگ متفاوت از این داستان پیام هاشو کامل بخون و قطعا شروعش از حالا نیست از خیلی جلوتره