2777
2789
عنوان

میگم بچه های این دوره زمونه چقد حیله گرن چقد با سیاست فریب کار

| مشاهده متن کامل بحث + 11984 بازدید | 208 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشینه میگه صورتت پر جوشه موهات کوتاهه پسری فقط حرف حرف حرف داد میزنه میگه اندام جنسی مرد تو دهنت تو ...

ذات بد کوچیک بزرگ نداره مخالف ریپ نزنه حال ندارم

این الان اینه بزرگ شه هیولا میشه

برخلاف بقیع ک میگن هیولا هست بد ذاته از عمد میکنه این حرفا بنظرم نیاز ب راهنمایی و تراپی داره چون تو ...

۱۰سال سن بلوغ نیست ک بگیم حساس سن حساس یه دختر از ۱۲حداقل تا ۱۷و۱۸ این بچه کودک هنوز نه نوجوان تربیت نداره فقط

همه ی دهه نودی ها این طوری نیستن پسر من متولد دهه سال نود و یکه مودب ، با حیا ، مهربون ، خوش برخورد ، خوش سر و زبون خواهر شما بد تربیت شده مشکل از دهه ی نود نیست مشکل از تربیت خواهر شماست

۱۰سال سن بلوغ نیست ک بگیم حساس سن حساس یه دختر از ۱۲حداقل تا ۱۷و۱۸ این بچه کودک هنوز نه نوجوان تربیت ...

بعضیا بلوغ زودرس دارن 

و اینکه خیلی عادی هست خیلی دخترا از شروع 9 سالگی بلوغ میکنن 

این رفتار ها مربوط ب بلوغ نیست عزیزم این تربیت بلوغ حالات روحی بهم میریزه این صحبتا تربیت

اتفاقا بلوغ خیلی تاثیر روانی و روحی هم داره

ولی خب اگه شما اینجوری فکر می‌کنید من حرفی ندارم 

اتفاقا بلوغ خیلی تاثیر روانی و روحی هم دارهولی خب اگه شما اینجوری فکر می‌کنید من حرفی ندارم

فحش رکیک دادن تمایل به ایجاد آزار و بروز احساس منفی انتقال به اشخاص اطراف مربوط ب بلوغ نیستتت هزار نوع بیماری روحی روانی میتونه باشه ولی بلوغ نه بلوغ حالات روحی شخص بهم میریزه پرخاشگرتر یا افسرده تر میکنه اما چیزی که ایشون داره میگ متفاوت از این داستان پیام هاشو کامل بخون و قطعا شروعش از حالا نیست از خیلی جلوتره

خودمم میدونم تازه منو بیرون میکنن بچمو بزارم بزنه تا روحیات عنتر ده ساله خراب نشه دیگه تا ۵ سالگی تو ...

چرا اینقدر به این مادر مریض وابسته ای؟

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️