2777
2789
عنوان

کاشکی شوهرم مثل روزای اول آشناییمون بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 76 پست
توهم بزنش

مرده زورم نمیرسه یه بار ناخونم کلا کنده شد ی بار سرم شکست الانم دستم نمیدونم چیشده یه ماهه درد میکنه همش با کمربند و مشت و لگد میفته بحثنم نمیتونم اباس استین کوتاه بپوشم هیچجا صورتم همش کرمپودر میزنم کبودی دیده نشه مریض روانیه خودمم واقعا خیلی ازش سرم قیافمم واقعا خوبه اندامم همینطور ولی نمیدونم معنی این کاراشو

اینم همینه.همش یا تلویزیون یا گوشی.میگم بیا یکم باهام حرف بزنیم امروز چخبر چیکارا کردی میگه حوصله دا ...

خب ببین ازچه موضوعاتی خوشش میادیاچه فیلمهایی دوس داره براش دانلودکن باهم ببینین گاهی بدون بچه هابگودوس دارم لباس بخرم یاعطربخرم باهم بریم تونظربده یابگودلم میخواددوتایی پیاده روی بریم ببین بایدیه سری کارهاکه مثل دوران نامزدی یااول ازدواجه گاهی تکراربشه چون بخاطربچه هاادم خیلی ازهم غافل ودورمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده زورم نمیرسه یه بار ناخونم کلا کنده شد ی بار سرم شکست الانم دستم نمیدونم چیشده یه ماهه درد میکنه ...

بچه داری؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خب ببین ازچه موضوعاتی خوشش میادیاچه فیلمهایی دوس داره براش دانلودکن باهم ببینین گاهی بدون بچه هابگود ...

نمیتونه منو بیرون ببره.از ۷صبح سرکاره تا۱۲شب

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

@معجبمعجب‍ 

این گاگولو ببینید به محض زدن این تاپیک بهم درخواست دوستی داد.

آخه چی بهت بگم؟؟درسته باشوهرم سردم ولی تا قیام قیامت بهش متعهدم مردتیکهه

آخه در این حد؟جایگاه ما تو خونه عوض شده.انگار من مردم همش محبت میکنم نازشو میکشم اون اصلا سمت من نمی ...

کتاب زنان زیرک

و کتاب آنچه زنان درباره ی مردان باید بدانند بخون

👈نکات پزشکی که باید هر مامانی بدونه  لمس کن لینکه👉هرکس اومدتوتاپیکم مزاج شناسی روبخونه/صفحات پرکاربرد:🤰میدونیدبعدزایمان چکارکنید؟38*روش بارداری اسلامی،علل سقط وناباروری78،79مصلحهاوطبع غذا14،10،12مزاج شناسی 39_جوش وپوست=17،32،51،55،57_🚼پوشک گرفتن٣3،47_عفونت زنانه34_😋تغذیه کودک19،47،61،46،15،7،8،9،10،12، 6_🤰بارداری47،57،46،40،30،58،61،54_رشدجنین98_🤢ویار23،74_🔴درمان قاعدگی دردناک وشدید95، 86،37،35،58،30_🔴خونسازها104_عفونت ادراری34،36_مزاج غذاها36،32_🤱ازشیرگرفتن74،36_🤒تب46،1،61،106_تیرگی زانووزیربغل57،60_ختنه61_اعصاب وتیک60_قرص اورژانسی62_🤪جویدن ناخن60_👣ترک پا58_گل مژه55،57_رفلاکس کودک47،19_محاسبه بارداری53_👁️👁️سیاهی وگودی زیرچشم53،57، 48_👶زردی19،28_👄ترک لب43_آبله مرغان29_لکه پوست32_😖یبوست نوزاد47_💩 یبوست9،40،33،29،47_💩اسهال29،47،7،14 19_کولیک43،47_درمان خانگی29،35،43_سنگ صفرا54_مزه دهان61_خلط حلق56_پاکسازی بدن32_آفت47،48_نازایی57_رژیم دخترزایی پسر زایی10،16_اگزما75_🍬دیابت،قندبارداری 74و75_🤧آلرژی وآسم90_🤒تب دندون90_رژیم چاقی101_😷سرماخوردگی،کروناوٱمیکرون،13،6، 19،21،105,106،100_سرفه 95🗣️توروبیکابانام"نکات پزشکی که هرمامانی باید بدونه" کانال زدم،قابلیت جستجوداره،میتونیدمطلبی که میخوان راحت بخونید😉آیدی کانال روبیکام👇https://rubika.ir/manmamnam🎌☯️ورودبه تاپیک فنگشویی وقانون جذبم☯️
نه اصلا از اینکارا نمیکنه.برا همینه حس میکنم دوسم نداره.بخدا انگار داداشمه

گاهی مرداانگارفراموشی میگیرن گاهی شوهرمن بخاطرمسولیت کاریش خیلی خسته میشه وذهنش مشغول خودم کارهایی میکنم که خوشحالش کنم متقابلااونم انگاردوباره یادش میادچه چیزایی منوخوشحال میکنه ببین زندگی مثل یه قایقه که ینفرهمش پاروبزنه خسته میشه گاهی خودت پیشقدم بشو

گاهی مرداانگارفراموشی میگیرن گاهی شوهرمن بخاطرمسولیت کاریش خیلی خسته میشه وذهنش مشغول خودم کارهایی م ...

من از اینکه همش پیش قدم شدم خستم

یک حدیث از پیامبرمهرو رحمت داریم اگر مردم کره زمین همینو بزرگ بزنن توی کوچه و خیابون دم خونه توی خونه مغازه شون همه چی حله

آنچـــــــــه برخودنمیپســــندی بر دیــــگران مپسند

خب این چیه توضیح میدم

هزاران نکته داره

تا یک کاری میکنی یادت میاد نه قراربود اون چیزی که برای خودمم بده برای اونم انجام نده

این عین قانون جذب هست یا کارما دارما یا عین همین کلام نورانی که دنیا آینه است یعنی هرکار کنی بشدت برمیگرده بخودت

از هرچی بدت میاد سرت میاد

بذار یک راه یاده همتون بدم برین سرچ کنید سخنرانی های دکترشاهین فرهنگ توی روبیکا هم کانال ش خودم زدم 

سنجاق شده توی #دکتر_شاهین_فرهنگ‍ بزنید همه رو سرچ کنید

اول رهایی از نگرانی اینقدر سخنرانی های ایشون جذاب و گاهی طنزه خیلی دلنشین هست من و همسرم چندساله حتی چندین بار سخنرانی هاشو گوش دادیم الان هم تا یک ناراحتی یا حال روزم بهم میریزه سریع عین مسکن میمونه میذارم یا باگوشیم یا باند وصل میکنم میرم کارامو میکنم خیلی عالیه ایشون از ریشه و بنیاد تغییر افکار از منفی ها گرفته میگن تا ازدواج تربیت فرزند تحصیل موفقیت در شغل  هرچی خلاصه عالیه

شما هم خیلی حساس شدین، حساسیت رو بذارکنار بیخیال شو و محبتتو نسبت به همسرت زیاد کن و بیخیال باش منم یادم نمیاد ده ساله شوهرم بگه دوست دارم خودم ده هابار میگن ولی مردها اینجورین باخودم میگم همینکه کلی ایراد دارم تنبلی یا هرچی هیچی نمیگه باورکن میگن همین که سایش روی سرم هست دنیا ها ارزش داره همینکه پاکه اهل ایمانه به زندگی قبلی نگاه میکنم که چقدر سختی کشیدم همین زندگی رو عاشقانه دوست دارم تازه بچه دارم نشدم خونه مادرش اینام یکساله نرفتم خداروشکر هیچی نگفته

بیا اینجا متحول شو اینایی که میگم برام معجزه بود چون شوهرم نفس میکشید ازخواهراش اجازه میگرفت علنا دخالت میکردن

اولم رهایی از نگرانی رو گوش کن 

روبیکا👇

ghanon_jaazb@

#روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید _آویزان_میشوی

عزیزم مغز انسان همینه اول ارتباط یا ازدواج دوپامین زیادی ترشح میشه بعد از مدتی برای این که مغز به تعادل برسه دوپامین کم میشه مثل آدمی که به مواد عادت میکنه و باید دوزش زیاد بشه 

در مورد اشتیاق خودت هم مال اینه که همسرت سرد رفتار میکنه همچنان برات دست نیافتنیه

من از اینکه همش پیش قدم شدم خستم

پس وابستش نباش بخودت برس به علایقت برس واسه خودت وقت بزارببینه توتکی هم خوشی میادسمتت من گاهی شوهرم گوشی دستش بگیره بیشتراز10دقیقه سریع منم فیلم دانلودمیکنم توگوشی وکلی ذوق مثلامیکنم ازدیدن فیلم یازنگ میزنم به دوستام کلی بگوبخندمیکنم که فکرنکنه من بی کارنشستم منتظراونم باورمیکنی همینکه من شروع به اینکارهامیکنم نمیدونم انگارحس حسادت میگیرتش میگه واسه منم وقت بزار.... ببین همه جورشوبهت گفتم گاهی بعضی مردااززنای مستقل خوششون میادکه اویزون مردنباشه بعضی وقتابی محلی جواب میده نمیدونم هرکی یه قلق ورگ خواب داره بگردپیداکن