یک حدیث از پیامبرمهرو رحمت داریم اگر مردم کره زمین همینو بزرگ بزنن توی کوچه و خیابون دم خونه توی خونه مغازه شون همه چی حله
آنچـــــــــه برخودنمیپســــندی بر دیــــگران مپسند
خب این چیه توضیح میدم
هزاران نکته داره
تا یک کاری میکنی یادت میاد نه قراربود اون چیزی که برای خودمم بده برای اونم انجام نده
این عین قانون جذب هست یا کارما دارما یا عین همین کلام نورانی که دنیا آینه است یعنی هرکار کنی بشدت برمیگرده بخودت
از هرچی بدت میاد سرت میاد
بذار یک راه یاده همتون بدم برین سرچ کنید سخنرانی های دکترشاهین فرهنگ توی روبیکا هم کانال ش خودم زدم 
سنجاق شده توی #دکتر_شاهین_فرهنگ بزنید همه رو سرچ کنید
اول رهایی از نگرانی اینقدر سخنرانی های ایشون جذاب و گاهی طنزه خیلی دلنشین هست من و همسرم چندساله حتی چندین بار سخنرانی هاشو گوش دادیم الان هم تا یک ناراحتی یا حال روزم بهم میریزه سریع عین مسکن میمونه میذارم یا باگوشیم یا باند وصل میکنم میرم کارامو میکنم خیلی عالیه ایشون از ریشه و بنیاد تغییر افکار از منفی ها گرفته میگن تا ازدواج تربیت فرزند تحصیل موفقیت در شغل  هرچی خلاصه عالیه
شما هم خیلی حساس شدین، حساسیت رو بذارکنار بیخیال شو و محبتتو نسبت به همسرت زیاد کن و بیخیال باش منم یادم نمیاد ده ساله شوهرم بگه دوست دارم خودم ده هابار میگن ولی مردها اینجورین باخودم میگم همینکه کلی ایراد دارم تنبلی یا هرچی هیچی نمیگه باورکن میگن همین که سایش روی سرم هست دنیا ها ارزش داره همینکه پاکه اهل ایمانه به زندگی قبلی نگاه میکنم که چقدر سختی کشیدم همین زندگی رو عاشقانه دوست دارم تازه بچه دارم نشدم خونه مادرش اینام یکساله نرفتم خداروشکر هیچی نگفته
بیا اینجا متحول شو اینایی که میگم برام معجزه بود چون شوهرم نفس میکشید ازخواهراش اجازه میگرفت علنا دخالت میکردن
اولم رهایی از نگرانی رو گوش کن 
روبیکا👇
ghanon_jaazb@