2777
2789
عنوان

کاشکی شوهرم مثل روزای اول آشناییمون بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 76 پست
من نمیخوام و‌توقع ندارم که دقیقا مثل قبل شه.اما حداقل ماهی یه بار بگه دوست دارم،بهم تاکید کنه که برا ...

وایعنی بوسه ندارین؟ توخونه ماقانونه صبحهاکه شوهرم میره منوحتمامیبوسه گاهی دیرش میشه زنگ زدنی عذرخواهی میکنه چون میدونه ناراحت میشم یابرگشتی ازسرکارحتماهم من هم پسرمومیبوسه میتونی خودت ازش بخوای 

اینم همینه.همش یا تلویزیون یا گوشی.میگم بیا یکم باهام حرف بزنیم امروز چخبر چیکارا کردی میگه حوصله دا ...

فکر کنم همه مردا همین باشن من شوهرم و بخاطر کارش هر دوهفته یک ماه یبار میبینم همونم میاد خونه سرش همش تو گوشیه حرفم بزنم دعوامون میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیدم برادر شوهرم انقد ب جاریم احترام میزاره من مردی مثل اون ندیدم ک انقد ب زنش اهمیت بده و واقعا ...

خوش بحالشون.مرد باعث خوشبختیه.مردی که زنشو درک کنه،محبت کنه و احترتم بزاره و بهش ارزش بده بهترین زندگی رو میسازه.مرد ستون خونست همه چیز به مدیریتش بستگی داره

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

وایعنی بوسه ندارین؟ توخونه ماقانونه صبحهاکه شوهرم میره منوحتمامیبوسه گاهی دیرش میشه زنگ زدنی عذرخواه ...

نه اصلا از اینکارا نمیکنه.برا همینه حس میکنم دوسم نداره.بخدا انگار داداشمه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

فکر کنم همه مردا همین باشن من شوهرم و بخاطر کارش هر دوهفته یک ماه یبار میبینم همونم میاد خونه سرش هم ...

خیلی کلافه کنندس

خوش بحالشون.مرد باعث خوشبختیه.مردی که زنشو درک کنه،محبت کنه و احترتم بزاره و بهش ارزش بده بهترین زند ...

من شوهرم منو خارو زلیل میکنه پیش خودشو همه بعد میگ تویی ک باید رابطه رو درست کنی

من شوهرم منو خارو زلیل میکنه پیش خودشو همه بعد میگ تویی ک باید رابطه رو درست کنی

بگو بیا برو بابا..رابطتم نخواستیم

ولی همه چیز برعکس شد.من اوایل دوسش نداشتم اون منو دوست داشت حالا که منم دوسش دارم انگار اون نداره😭

قصه ی عشقی که میگم عشق لیلای مجنونه 

با یه روایت دیگه، لیلی جای مجنونه

مجنون سرعقل اومده، شده آقای این خونه

تعصب و یه دندگیش، کرده لیلی رو دیوونه

اما لیلی بی مجنونش، دق میکنه می میره

با یه اخم کوچیک اون، دلش ماتم میگیره

میگه باید بسازه و ، این مثل یه دستوره 

همین یه راه مونده براش، چون عاشقه مجبوره 

قصه ی عشقی که میگم عشق لیلای مجنونه با یه روایت دیگه، لیلی جای مجنونهمجنون سرعقل اومده، شده آقای این ...

هوووف....منو میگه ها😔