2777
2789

کل مکالمش بامن ی دقیفه اس زودم میگه مشتری اومدخدافظ چت هم ک دقیقا همینه اصلااا حوصله چت کردن بامن رونداره کلا درجواب حرفام تک کلمه جواب میده مجبورمیشم زود خدافظی کنم حالا امشب پباما خودش وخواهرش رودیدم چقدررر چت کردن هرچی خواهرش میگف من باید برم بچه گریه میکنه این همینطورقربون صدقش میرفت وخداحافظی نمیکردمیخام اینو بگم اگه کسی طرف مقابلشو دوست داشته باشه ازهمه چی میزنه  وقت میذاره براش ارزش میده بهش ک من ندیدم .....

آفرین دقیقا 🥲

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اون از صبح تا شب میره سرکار که برای زندگیش و شما و بچه پول دربیاره...

فکر نکنم چندتا پیام و چت بیشتر دلیلی برای این باشه که دوستت نداره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

منم شوهرم همینجوریه خانوادم تو ی شهر دیگ زندگی میکنن هروقت میرم پیششون شاید روزی یک بار نهایتا دوبار بهم زنگ بزنه اونم اکثرا خودم زنگ میزنم ک زودم قط میکنه ولی وقتی خونم همش داره با خاهراش و خاهرزاده هاش حرف میزنه

ولی اون از صبح تا شب میره سرکار که برای زندگیش و شما و بچه پول دربیاره... فکر نکنم چندتا پیام و چت ب ...

میدونی همه اینا درست ولی دیدی ی چی دلتو بزن انگار اون کلا عاشق دوری  و... ی مدت نبودم پیشش باورت میشه روزی ک اومدم مثل پروانه دورم میزد اماااا دیگه بعدش عادی میشم نمیخام اینطو

بد دهنی نمیکنه ک مثلا میگه کار دارم زود کارتو بگو یا باشه باشه خدافظ البته اینم بگم من سر کار بودنی ...

والا من تاسلام میدم دودقیقه نمیشه زود خداحافظی میکنه کلااا کل مکالمه ما شد باخودت اینووبخر بیار... فکرنمیکردم ی روزاینقد زندگیم سردوبی روح بشه

ن این اصلا بددهن نیس اصلاااا اما انگاردوسم نداره

اگه شما هم مثل خودش رفتار کنی مثل چسب میچسبه بهت مثل خواهر و خانواده اش 

این یه قانون نانوشته هست 

شما زودتر قطع کن 

گاهی ج نده یا تک کلمه ای باش 

منم شوهرم همینجوریه خانوادم تو ی شهر دیگ زندگی میکنن هروقت میرم پیششون شاید روزی یک بار نهایتا دوبار ...

نمیدونم چرااا تا مردا ب ی چیزی دست پیدا میکنن زوددلشون زده میشه

اگه شما هم مثل خودش رفتار کنی مثل چسب میچسبه بهت مثل خواهر و خانواده اش این یه قانون نانوشته هست شما ...

اره اتفاقا این جوابه انجام دادم ولی میدونی خیلیییی زندگیم سرد وبی روح شده الان خ وقته دیگ زنگش نمیزنم فقط وقتی میخادبیادخونه میگم فلاچیزروبخرمثلا همین