2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری باید پختش؟!

پیازریزمیکنی باگوشت تیکه شده یه نصف لیوان اب میریزی سرشیشه رومیبندی میزاری توقابلمه تانصف شیشه اب میریزی سه ساعت پخته میشه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

من بلدم باتست انواع دسر کنم بزار برا چندروز خرابم نمیشن

با تست؟؟

یکیشو میکی؟ واسه مهمونی خوبه. از قبل ادم اماده کنه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

لطفا تهیه عصاره گوشت رو هم بگید چطوره،مت بلد نیستم

توضیح دادم پایینتر💐

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

برم بخوابم صبح زودعازم سفرم سوالی داشتیدتواولین فرصت جواب میدم شب برهمگی خوش💐💐

سفرتون به خطر

التماس دعا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

با تست؟؟ یکیشو میکی؟ واسه مهمونی خوبه. از قبل ادم اماده کنه

براتولداخوبه براسرسفره دسرعربی ایناشیکتره بنظرم

پیازریزمیکنی باگوشت تیکه شده یه نصف لیوان اب میریزی سرشیشه رومیبندی میزاری توقابلمه تانصف شیشه اب می ...

فرقش با اون که تو قابلمه میپزیم چیه؟

منم هی سوال پیچت میکنم😅

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

فرقش با اون که تو قابلمه میپزیم چیه؟منم هی سوال پیچت میکنم😅

اینجوری خاصیتش بیشتره وخوشمزه ولذیذتره

عه خیلی مقوی برااوناییکه بچه کوچیک دارن یامریض میشن خیلی مقوی فقط گوشت وپیازمیریزی توشیشه محشره طعمش

اینم گوشت و پیاز وای می‌ریزی روش؟؟ بعد توشیشه؟؟ وچه مدت زمانی طول می‌کشه تا عصاره گوشت درست بشه؟؟

اره روش. درست کردن همه یه جوره فقط مقدارشکرش فرق داره بستگی به شیرینی میوه داره و مدت زمان پخت هم فر ...

ممنون که کفتی

اینم گوشت و پیاز وای می‌ریزی روش؟؟ بعد توشیشه؟؟ وچه مدت زمانی طول می‌کشه تا عصاره گوشت درست بشه؟؟

سه تاچهارساعت پخته میشه اره گوشت وپیازروبریزتوشیشه نصف لیوان اب بریزسرشوببند