کبراخواهرصغرا مدیر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3608 عنوان کدبانوهایی که میخوان کنسرو کردن انواع خورشت براسفررویادبگیرن بیان عکس📸📸 | مشاهده متن کامل بحث + 4629 بازدید | 183 پست انواع خورشت قیمه قرمه چلوگوشت مرغ همه رومیشه الان عکس میزارم متوجه بشیدتایه ماه بیرون باشه خراب نمیشه قدیماکه یخچال نبوده ازهمین روش استفاده میکردن🤗منم براسفرفردااماده کردم عکس میزارم دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰 1404/08/06 | 23:45 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran6558 عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 9895 توش اب نمیریزی؟تو شیشه منطورمه چرا دیگه شربت رو با اب درست میکنم 😀😀😀
ماهور۶۶ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 423 عه خیلی مقوی برااوناییکه بچه کوچیک دارن یامریض میشن خیلی مقوی فقط گوشت وپیازمیریزی توشیشه محشره طعمش لطفا تهیه عصاره گوشت رو هم بگید چطوره،مت بلد نیستم
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3608 چطوری باید پختش؟! پیازریزمیکنی باگوشت تیکه شده یه نصف لیوان اب میریزی سرشیشه رومیبندی میزاری توقابلمه تانصف شیشه اب میریزی سه ساعت پخته میشه دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43088 من بلدم باتست انواع دسر کنم بزار برا چندروز خرابم نمیشن با تست؟؟ یکیشو میکی؟ واسه مهمونی خوبه. از قبل ادم اماده کنه پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3608 لطفا تهیه عصاره گوشت رو هم بگید چطوره،مت بلد نیستم توضیح دادم پایینتر💐 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43088 برم بخوابم صبح زودعازم سفرم سوالی داشتیدتواولین فرصت جواب میدم شب برهمگی خوش💐💐 سفرتون به خطرالتماس دعا پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3608 با تست؟؟ یکیشو میکی؟ واسه مهمونی خوبه. از قبل ادم اماده کنه براتولداخوبه براسرسفره دسرعربی ایناشیکتره بنظرم دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3608 سفرتون به خطرالتماس دعا قربونت محتاجیم به دعا💐 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
بانووو67 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 5826 پیازریزمیکنی باگوشت تیکه شده یه نصف لیوان اب میریزی سرشیشه رومیبندی میزاری توقابلمه تانصف شیشه اب می ... فرقش با اون که تو قابلمه میپزیم چیه؟منم هی سوال پیچت میکنم😅 جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43088 عرق گوشت چیه؟عصاره منظورته؟ اره عصاره گوشت.عصاره بلدرچین پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3608 فرقش با اون که تو قابلمه میپزیم چیه؟منم هی سوال پیچت میکنم😅 اینجوری خاصیتش بیشتره وخوشمزه ولذیذتره دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
ماهور۶۶ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 423 عه خیلی مقوی برااوناییکه بچه کوچیک دارن یامریض میشن خیلی مقوی فقط گوشت وپیازمیریزی توشیشه محشره طعمش اینم گوشت و پیاز وای میریزی روش؟؟ بعد توشیشه؟؟ وچه مدت زمانی طول میکشه تا عصاره گوشت درست بشه؟؟
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43088 اره روش. درست کردن همه یه جوره فقط مقدارشکرش فرق داره بستگی به شیرینی میوه داره و مدت زمان پخت هم فر ... ممنون که کفتی پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3608 اینم گوشت و پیاز وای میریزی روش؟؟ بعد توشیشه؟؟ وچه مدت زمانی طول میکشه تا عصاره گوشت درست بشه؟؟ سه تاچهارساعت پخته میشه اره گوشت وپیازروبریزتوشیشه نصف لیوان اب بریزسرشوببند دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
بانووو67 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 5826 اینجوری خاصیتش بیشتره وخوشمزه ولذیذتره جالبه نمیدونستمماشالا بهت💕 جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...