2777
2789
امام رضاگلم چشم

الهی دست پر برگردی از حرم عزیزم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

پس خوش به حال صغری با این خواهر هنرمندش حالا امتحان میکنم ببینم چه جوری میشه راستی خورشت پخته رو میر ...

اره خورشت اماده 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم💐

خدانکنه مهربون 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

فکر کنم تو شهریور هم داشتی میرفتی سفر درسته؟یادمه اون موقع هم همچین تاپیکی دیدم ولی توضیح ندادی چطور ...

اره اونجاشمال بودالان میرم مشهدالبته ماهمسایه امام رضاییم نزدیک 😄

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

واسه هدایت خواهرم و پدرم به راه راست دعا کن ممنون

انشاا..چه مهربونی🥺

ممنون گلم خیلی مفیدبودحتمااستفاده میکنم ازاین روشخداخیرت بدهرفتی حرم منم دعاکن💚

قربونت چشم حتما💐

فکر کنم تو شهریور هم داشتی میرفتی سفر درسته؟یادمه اون موقع هم همچین تاپیکی دیدم ولی توضیح ندادی چطور ...

محتاجیم به دعا💐

قربونت بازم سوالی داشتی بپرس همینجاکمکت میکنم

این آبجوش جوشاندن چیه عکس شو گذاشتی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تایه ماه میمونه توهوای گرم شایدم بیشتر

چقد اموزنده بود برام

ما هر وقت میریم مسافرت همسرم عشق اینو داره هر وعده بره رستوران همش جوجه ،چنجه

من اصلا خوشم نمیاد

دوست دارم خودم درست کنم

از این به بعد این ترفند و پیاده میکنم

ممنونم عزیزم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨