2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم دعا کن امام بطلبه ببخشید خارج ازموضوع بود

چشم گلی💐

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

نه عزیزم فقط شیشه خشک باشه وخورشتت ابدارباشه واینکه قشنگ سرشوکیپ کن بزارتواب جوش نیم ساعت طبق عکس بع ...

شیشه دارم اینطوری خوبه شوهرم گیر داده میگه زشته استامبولی درست کنی خورشت درست کن ببریم اتفاقا دیشب گفتم چجوری ببریم می‌ریزه تو راه ممنون گفتی خدا خیرت بده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کدوم امام عزیزم؟الهی به حق حضرت زهرا بهترین ها نصیبت بشه عزیزم اسمم فاطمه هست خیلی برام دعا کن که خی ...

امام رضاگلم چشم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

شیشه دارم اینطوری خوبه شوهرم گیر داده میگه زشته استامبولی درست کنی خورشت درست کن ببریم اتفاقا دیشب گ ...

قربونت بازم سوالی داشتی بپرس همینجاکمکت میکنم

شیشه مرباست؟

یه کیلویی ودوکیلویی شیشه رب مربا عسل همه چی فقط درب فلزی باشه

نه گلم من هردفعه میرم سفرمیبرم

پس خوش به حال صغری با این خواهر هنرمندش حالا امتحان میکنم ببینم چه جوری میشه راستی خورشت پخته رو میریزی تو شیشه درسته؟ یا تو همون شیشه هم میشه بپزه؟

سلام گلم تو اب برعکس کنم؟

نه دیگه دوتاعکس گذاشتم عکس دوم وقتی ازقابامه نیم ساعت جوشیددرمیاری برعکس میکنی هواش گرفته شه کپک نزنه