کبراخواهرصغرا مدیر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 عنوان کدبانوهایی که میخوان کنسرو کردن انواع خورشت براسفررویادبگیرن بیان عکس📸📸 | مشاهده متن کامل بحث + 4685 بازدید | 183 پست انواع خورشت قیمه قرمه چلوگوشت مرغ همه رومیشه الان عکس میزارم متوجه بشیدتایه ماه بیرون باشه خراب نمیشه قدیماکه یخچال نبوده ازهمین روش استفاده میکردن🤗منم براسفرفردااماده کردم عکس میزارم دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰 1404/08/06 | 23:45 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیره77 عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 548 فردامیرم حرم امام دعات میکنم 💐 برای منم دعا کن امام بطلبه ببخشید خارج ازموضوع بود
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 کدوم امام امام رضا دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 برای منم دعا کن امام بطلبه ببخشید خارج ازموضوع بود چشم گلی💐 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30290 نه عزیزم فقط شیشه خشک باشه وخورشتت ابدارباشه واینکه قشنگ سرشوکیپ کن بزارتواب جوش نیم ساعت طبق عکس بع ... شیشه دارم اینطوری خوبه شوهرم گیر داده میگه زشته استامبولی درست کنی خورشت درست کن ببریم اتفاقا دیشب گفتم چجوری ببریم میریزه تو راه ممنون گفتی خدا خیرت بده من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 کدوم امام عزیزم؟الهی به حق حضرت زهرا بهترین ها نصیبت بشه عزیزم اسمم فاطمه هست خیلی برام دعا کن که خی ... امام رضاگلم چشم دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
یاس۳علی۱ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 797 کنارش یه کیلویی ولی خورشت 2کیلویی شیشه مرباست؟ برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات
sahar12ehsan عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 1034 امام رضا ایشالا حاجت روا بشین و التماس دعا ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 شیشه دارم اینطوری خوبه شوهرم گیر داده میگه زشته استامبولی درست کنی خورشت درست کن ببریم اتفاقا دیشب گ ... قربونت بازم سوالی داشتی بپرس همینجاکمکت میکنم دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 شیشه مرباست؟ یه کیلویی ودوکیلویی شیشه رب مربا عسل همه چی فقط درب فلزی باشه دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
شکلاتییییییییییی2 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 7993 نه عزیزم فقط شیشه خشک باشه وخورشتت ابدارباشه واینکه قشنگ سرشوکیپ کن بزارتواب جوش نیم ساعت طبق عکس بع ... سلام گلم تو اب برعکس کنم؟
baran6558 عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 9909 نه گلم من هردفعه میرم سفرمیبرم پس خوش به حال صغری با این خواهر هنرمندش حالا امتحان میکنم ببینم چه جوری میشه راستی خورشت پخته رو میریزی تو شیشه درسته؟ یا تو همون شیشه هم میشه بپزه؟
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 ایشالا حاجت روا بشین و التماس دعا محتاجیم به دعا🤲💐 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
sahar12ehsan عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 1034 محتاجیم به دعا🤲💐 ایشالا حاجت روا بشی ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 سلام گلم تو اب برعکس کنم؟ نه دیگه دوتاعکس گذاشتم عکس دوم وقتی ازقابامه نیم ساعت جوشیددرمیاری برعکس میکنی هواش گرفته شه کپک نزنه دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰