2777
2789
واسه داغ کردنش باید بریزیم توی ظرف یا خود شیشه باید جوشیده بشه مثل کنسرو ماهی؟

نه دیگه توقابلمه خالی میکنی داغ میکنی

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفعه اولته یا بازم انجام دادی؟ تو هر دمایی میمونه؟

نه باباچندساله بله من حتی توقشم هم بردم اونقدگرم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

مرسی آموزشت خیلی خوب بود چند روز میمونه بیزون از یخچال؟؟

تایه ماه میمونه توهوای گرم شایدم بیشتر

فردامیرم حرم امام دعات میکنم 💐

میشه واسه حاجت روایی منم دعاکنی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

فردامیرم حرم امام دعات میکنم 💐

کدوم امام عزیزم؟

الهی به حق حضرت زهرا بهترین ها نصیبت بشه عزیزم اسمم فاطمه هست خیلی برام دعا کن که خیلی محتاج دعام خیلی 

برای مولامون هم دعا کن مهربونم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

گوشت رو قرمه کنی تو این شیشه ها بریزی فشار بدی ک هواش بیاد بیرون بعد باهمون روغن خود قرمه پر کنی تا چند ماه میمونه و تو دمای محیط چیزیش نمیشه من برا مسافرت اینکارو میکنم

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

شوهر منم همینو میگه ولی مثلا میری سمال وسط جنگل چیکار میکنی همه دارن جوج میزنن🤔

خب اون جوج یه وعده اس بله ولی ادمی که ده روزمیره سفرهرروزجوج میخوره؟

نه عزیزم ریختم توشیشه میکس نیس😄

بنظرم به جای اینکار مواد غذایی مثل سیب زمینی ، پیاز ، عدس ، برنج ، ادویه و نمک با خودتون ببرین .

مثلا وعده اول ناهاره ، برای تو راه زرشک پلو با مرغ درست کنید . وعده بعدی سیب پلو ، وعده بعدی تن ماهی با سیب زمینی سرخ کنید . عدس پلو ، یا یه وعده میتونید مرغ بگیرید و جوجه کباب درست کنید .

یا همون شهری که اسکان میگیرید ، برید خرید ، خیال راحت

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
چه خوب ولی ماشش نفریم این شیشه ها جوابگونیست

چرااین برا8نفره 2کیلوشیشه😄