کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 عنوان کدبانوهایی که میخوان کنسرو کردن انواع خورشت براسفررویادبگیرن بیان عکس📸📸 4685 بازدید | 183 پست انواع خورشت قیمه قرمه چلوگوشت مرغ همه رومیشه الان عکس میزارم متوجه بشیدتایه ماه بیرون باشه خراب نمیشه قدیماکه یخچال نبوده ازهمین روش استفاده میکردن🤗منم براسفرفردااماده کردم عکس میزارم دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰 1404/08/06 | 23:45 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلاخانوم125 عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 8032 لایک میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 از کی یاد گرفتی بلا خیلی وقته ازقدیمیا🤗 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
ته_دیگمممم عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 896 یعنی خورست درست کردیم بندازیم تو شیشه بعد اب جوش بعدد اوکیه یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم. امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 خوب عکسو دیدم توضیح بده نمیفهمم خورشتت روتوهمین شیشه هامیریزی وقتی اماده شدسرش بایدفلزی باشه بعدمیزاری توقابلمه نصف اب پرمیکنی نیم ساعت بجوشه سرش کیپ میشه طبق عکس دوم برعکس میکنی دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 یعنی خورست درست کردیم بندازیم تو شیشه بعد اب جوش بعدد اوکیه عکس دوم برعکس میکنی که هوانره توش خراب نشه یه چندساعت اوکی دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
binamoneshoon عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 8815 خورشتت روتوهمین شیشه هامیریزی وقتی اماده شدسرش بایدفلزی باشه بعدمیزاری توقابلمه نصف اب پرمیکنی نیم س ... اون خورشتی که اول ریختی تو ظرف باید داغ باشه یا سرد؟
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 اون خورشتی که اول ریختی تو ظرف باید داغ باشه یا سرد؟ ولرم باشه بریزخودش توهمون نیم ساعت داغ میشه دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
بانووو67 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 5848 شیشه رو شعله نمیشکنه؟! جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...
ته_دیگمممم عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 896 مرسیی کبرا ولییی من مسافرت میرم دوس دارم بیرون غذا بخورم نهابت به چایی میوه ببرم البته که سلیقه ای یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم. امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3621 اون خورشتی که اول ریختی تو ظرف باید داغ باشه یا سرد؟ حتماشیشه تمیزوخشک باشه والاکپک میزنه دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰