2777
2789
عنوان

از پزشکی انصراف بدم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2702 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از مدت 7 سال درس خواندنت 10 سال میری روستا و مناطق محروم زیر نظر دانشگاه کار میکنی

من طبابت دوس دارم به خصوص اینکه بری به آدمای ذوستایی  و فقیر کمک کنی

همه چی که پول و ژل و فیلم تزریق کردن نیس

حیف پزشکی قبول نشدم

نسبت به پزشک بودنش کمه بعدشم تو شهر بزرگ نیستی ی شهر کوچیک هستی اونم با کلی شیفت و کار سخت

مرکز بهداشته نود درصد اوقات هم روزه 

وضعیت کارشون می‌دونم تعهدی شهرمون دیدم 

ماهی یه بار هم شیفت بهت میوفته 

تازه وقتی که تو شهر سه تا تعهدی میگرفتن الان با ۳۷ تعهدی فکر نکنم اصلا جا باشه  که کار کنیم 

خدا هست مگه نه ؟ 

شغل پسر زیاد انچانی نیست  بعد این همع درس زحمت کشیدی   ناراحت میشی این همه زحمت باخودت فکر کردی ازدواج کنی بعد انصراف بعدی ازدواجت دور از جونت خوب نباش بع جایگاه که میخایی نرسی جز پیشمونی کاری ندار بعدش درست تهعدی ولی چندسال یه ایند یه دکتری دست تو جیب خودت ازنظر جامعه شاغلی جایگاه بالایی داری

داداش من به خاطریه دخترپزشکی روول کرداومدشهرمون وبعدازمدتی عشق وعاشقی ازسرش پرید

الان بعدازچهار سال اینقدرپشیمونه ادامه نداد

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

اگه از تعهدی انصراف بدی و سال دیگه در توانت هست پزشکی بیاری که بازم ریسکه شاید جواب بله باشه

ولی من باشم همچین ریسکی نمیکنم.

هیچ مردی هیچ مردی لیاقت اون نداره که از آینده بگذری و خودت براش پایین بگیری.

از کجا معلوم انصراف دادی بیاد باهات ازدواج کنه

جدی حتی فکر انصراف اومد تو سرت یا داری شوخی میکنی؟ کسی که بخواد صبر میکنه دلیلی نداری تو برای مرد بجنگی حتی اگه عاشقشی معادلات جهان رو بهم نزن لطفا بزار اون اگه میخواد صبر کنه اگر هم نمیخواد که به سلامت آینده رو تباه نکن 

چی بگم اگه اون قبول کنه بیاد پیش من چی ؟

اگه قبول کن حیفی عزیزم این همه درس خوندی زحمت کشیدی  کنار ازدواجت اگه امد پیش تو درست بخون اگه نه جواب منفی بد درست بخون چندسال دیگه یه پزشکی هم جایگاه اجتماعی خوبی هم دست تو جیب خودت هم خواستگارها بهتری داری