بچه ها من پزشکی تعهدی قبول شدم خب هنوز یه هفته است میرم دانشگاه بعد اینو بگم که یه سالی هست یه پسر میشناسم خیلی پسر خوبیه دو سه بار مشهد دیدمش بعد پسره ایلامه 🥲 با مادرش حرف زدم یعنی خیلی زیاد اصرار داشت با من حرف بزنه گفت پسرم میخوادت و ... خلاصه این حرفا ... حالا. یه مشکل داریم اینکه من تعهدیم 🥲 بخوام برم ایلام باید انصراف بدم از اینجا کلا دوباره بخونم برای کنکور ... به نظرتون بکنم این کارو ؟
خب ایشون که حتی شاغل نیستن و مشخص هم نیست به سرانجام برسننمیدونم چرا حس میکنم دنبال بهونه ای انصراف ...
دقیقا دنبال بهونه برای انصراف هم هستم از تعهدی میترسم الآنم که بهونه اش پیش اومده پسره هم همه چی تمومه از لحاظ ظاهری و اخلاقی ... پول هم والا یه گاوداری خیلی بزرگ داره اصن نیاز به درس خوندن نداره
چجوری پزشکی قبول شدی؟ این سوالت از همه سوال های کنکور آسون تر بود.بشین درستو بخون. اونم اگه خیلی علاقمند باشه بهت یا صبر میکنه یا میاد شهر محل تحصیلت تا تو هم پیشرفت کنی
وقتی هنوز هیچی نشده سر درس و دانشگاهت که چیز مهمیه کوتاه بیای،میفهمن که اراده و اختیاری نداری و بعدا دایما ازت میخوان سر مسائل دیگه کوتاه بیای و طبق نظر اونها پیش بری،،قضیه خشت اول چون نهد معمار کجه