2777
2789
عنوان

از پزشکی انصراف بدم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ایشون که حتی شاغل نیستن و مشخص هم نیست به سرانجام برسننمیدونم چرا حس میکنم دنبال بهونه ای انصراف ...

دقیقا دنبال بهونه برای انصراف هم هستم از تعهدی میترسم الآنم که بهونه اش پیش اومده پسره هم همه چی تمومه از لحاظ ظاهری و اخلاقی ... پول هم والا یه گاوداری خیلی بزرگ داره اصن نیاز به درس خوندن نداره 

خدا هست مگه نه ؟ 

این تعهدی که قبول شده تا 17 سال درآمد خیلی زیادی نداره اجازه مهاجرت هم نداره

تخصص هم نمیتونه بخونه؟ رشته های دندون و دارو هم تعهدی دارن؟

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
خب نه 🥲 ارزشش خیلی بیشتر. از یه شعله

میشه بپرسم چی باعث شده که ارزشش اینقدر بالا باشه؟

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

وقتی هنوز هیچی نشده سر درس و دانشگاهت که چیز مهمیه کوتاه بیای،میفهمن که اراده و اختیاری نداری و بعدا دایما ازت میخوان سر مسائل دیگه کوتاه بیای و طبق نظر اونها پیش بری،،قضیه خشت اول چون نهد معمار کجه

دقیقا دنبال بهونه برای انصراف هم هستم از تعهدی میترسم الآنم که بهونه اش پیش اومده پسره هم همه چی تمو ...

چند سال بعد به شدت پشیمون میشی از این تصمیمت

تعهدی ترس نداره که

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

خب نه 🥲 ارزشش خیلی بیشتر. از یه شعله

فقط میتونم بگم جوگیری و بچه 

هیچ پسری که هنوز دوسال هم نشده میشناسیش و جز جندبار دیدن ارتباط خاصی باهاش نداشتی ارزش نداره ابنده ات رو بخاطر نابود کنی

همینو میگم خریت محضه