2777
2789
عنوان

از پزشکی انصراف بدم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرکز بهداشته نود درصد اوقات هم روزه وضعیت کارشون می‌دونم تعهدی شهرمون دیدم ماهی یه بار هم شیفت بهت م ...

اونقدر زیااااد هست شما تا دلت بخواد کلی روستا و مناطق محرومه که میتونن بفرسنت میفرستن تو استان نه فقط اون شهر و اطرافش نمیدونم کجایی هستی ولی خیلی روستا هست که کمبود نیرو دارن

من طبابت دوس دارم به خصوص اینکه بری به آدمای ذوستایی و فقیر کمک کنیهمه چی که پول و ژل و فیلم تزریق ...

من خودم پولشو دوس دارم که رفتم دندون علاقه هم داشتم حقیقتا ولی پولش اولویت اصلیم بود و به زبون میاد 10 سال خیلیه 10 سال تو روستاهای مختلف و کوچیک کار کنی میشی تا سن 37 سالگیت من یکی که به من 10 میلیارد هم بدن راضی نیستم

من خودم پولشو دوس دارم که رفتم دندون علاقه هم داشتم حقیقتا ولی پولش اولویت اصلیم بود و به زبون میاد ...

من والا پول برام مهم نیست 🤣 الان اول ماه بابام برام سه میلیون زده سه هفته رد شده کلا دویست تومن خرج کردم 

خدا هست مگه نه ؟ 

قصد جسارتی به شما ندارم اما هدفی برای آیندت نداشتی فکر کنم منظورت از درس خوندن هم ازدواج کردن بوده وگرنه این همه سختی درس خوندن رو به این راحتی ول نمیکردی شاید بگی مگه ازدواج کنم دیگه نمیتونم درس و دانشگاه ادامه  بدم؟ اگه نظر من باشه میگم نه نمیتونی دیگه مثل زمان مجردی درستو ادامه بدی  متاهلی هم سختی های خودشو داره زمان و وقت و انرژی خیلی زیادی از آدم میگیره درکل انگیزه درس و دانشگاه رو میگیره دیگه میگی ازدواج کردم  حالا دکترم نشدم ، نشدم دیگه. فقط اینو بدون که با ازدواج الانت درس هم بخونی فایده ای نداره چون هدفی نداری میدونم از حرفم ناراحت میشی عین واقعیت گفتم دکتر شدن اینا در اولویتت نیست بارم ببخشید انشالا که موفق و خوشبخت بشید