بچه ها من پزشکی تعهدی قبول شدم خب هنوز یه هفته است میرم دانشگاه بعد اینو بگم که یه سالی هست یه پسر میشناسم خیلی پسر خوبیه دو سه بار مشهد دیدمش بعد پسره ایلامه 🥲 با مادرش حرف زدم یعنی خیلی زیاد اصرار داشت با من حرف بزنه گفت پسرم میخوادت و ... خلاصه این حرفا ... حالا. یه مشکل داریم اینکه من تعهدیم 🥲 بخوام برم ایلام باید انصراف بدم از اینجا کلا دوباره بخونم برای کنکور ... به نظرتون بکنم این کارو ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شغل پسر زیاد انچانی نیست بعد این همع درس زحمت کشیدی ناراحت میشی این همه زحمت باخودت فکر کردی ازدواج کنی بعد انصراف بعدی ازدواجت دور از جونت خوب نباش بع جایگاه که میخایی نرسی جز پیشمونی کاری ندار بعدش درست تهعدی ولی چندسال یه ایند یه دکتری دست تو جیب خودت ازنظر جامعه شاغلی جایگاه بالایی داری
جدی حتی فکر انصراف اومد تو سرت یا داری شوخی میکنی؟ کسی که بخواد صبر میکنه دلیلی نداری تو برای مرد بجنگی حتی اگه عاشقشی معادلات جهان رو بهم نزن لطفا بزار اون اگه میخواد صبر کنه اگر هم نمیخواد که به سلامت آینده رو تباه نکن
اگه قبول کن حیفی عزیزم این همه درس خوندی زحمت کشیدی کنار ازدواجت اگه امد پیش تو درست بخون اگه نه جواب منفی بد درست بخون چندسال دیگه یه پزشکی هم جایگاه اجتماعی خوبی هم دست تو جیب خودت هم خواستگارها بهتری داری