2777
2789
عنوان

از پزشکی انصراف بدم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2626 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. درسو. ول کن. کهنه بشور

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خب الان مگه ثبت نام نکرده بعد انصراف بده محرومیت ندارهاگه قبول بشه و نره ثبت نام محرومیت داره زمان ...

نه الان اینجوری نیست اگر قبول بشه و نره هم محرومه یا نباید انتخاب رشته کرد یا اگر کرد و قبول شد باید بره حتما

۱۰ ساله عزیزم۱.۵ برابر

خوشگلم ببین 

الان تایم تحصیل پزشکی حدود ۶/۵ هست آموزش نوین 

اما اینترنی هیچوقت حساب نمیشه جزو دوران تحصیل و نتیجتا تو دانشگاه ما مثلا تایم تحصیل میشه ۵ سال حالا ضرب یک و نیم کنی میشه ۷/۵ سال تعهد بعد نصف این دوران هم تخصص بگیری میتونی مطب بزنی 

خدا هست مگه نه ؟ 

نه تا قبل یک ماه از ترم یک نمی‌گیرن بگیرن هم یه میلیارد برا اون هیچی نیست

اخه من شهریه پرداز قبول شدم

گفتن  تعهدی های سالی ۱۵۰ تومن باید جریمه بدن

شهریه پرداز ها هم تا یه ماه بعد از ثبت نام وقت دارم رایگان انصراف بدن

بعد من نیم سال دومم 

گفتم نمیشه بیام بعد انصراف بدم

گفتن نه

یه ماه بعد از ثبت نام

اخه من شهریه پرداز قبول شدمگفتن تعهدی های سالی ۱۵۰ تومن باید جریمه بدنشهریه پرداز ها هم تا یه ماه ب ...

خب دیگه منم همینم تا یه ماه میتونم برم انصراف 

خدا هست مگه نه ؟