2777
2789
عنوان

از پزشکی انصراف بدم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2643 بازدید | 130 پست
اونقدر زیااااد هست شما تا دلت بخواد کلی روستا و مناطق محرومه که میتونن بفرسنت میفرستن تو استان نه فق ...

بفرستن خوب 😐😂 پزشک میشیم که خدمت کنیم من خودم بچه روستام چه بهتر که بتونم به کاری برا آدمایی که مثل خودم هستن بکنم 

خدا هست مگه نه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصد جسارتی به شما ندارم اما هدفی برای آیندت نداشتی فکر کنم منظورت از درس خوندن هم ازدواج کردن بوده و ...

من واقعیتش نه که هدفی نداشته باشم اما اون آدم برام خیلی مهمه 🥲 من هفت تا خواستگار رد کردم میخواستم ازدواج کنم همون موقع میکردم نه که اینهمه درس بخونم حس میکنم این پسر ارزششو داره 

خدا هست مگه نه ؟ 

بفرستن خوب 😐😂 پزشک میشیم که خدمت کنیم من خودم بچه روستام چه بهتر که بتونم به کاری برا آدمایی که مث ...

شما برات عادیه من برام عادی نیست که تو شهر بزرگ بودم(شیرازم) تو ناز و نعمت بزرگ شدم برام سخته

شما برات عادیه من برام عادی نیست که تو شهر بزرگ بودم(شیرازم) تو ناز و نعمت بزرگ شدم برام سخته

منم همه چیز داشتم از همون اول با اینکه تو روستا بودم 😐 ولی در کل پول برام مهم نیست من به شدت مذهبیم معنویت حس خوشبختی بهم میده نه پول 

خدا هست مگه نه ؟ 

10 سال تعهد هست نه 8 سال بعد 5 سال هم میشه تخصص گرفت

عزیز من من امسال فرم تعهد نامه محضری امضا کردم 😐 بعد پنج سال هم میشه مطب زد  والا هشت سال و سه ماه تعهده

خدا هست مگه نه ؟