2777
2789
عنوان

بعد 3 ماه رفتم خونه مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 54 پست

این سه ماه که نرفته بودید ،باهاشون قهر بودید؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتون حرف مادرش رو شنید؟چه واکنشی داشت؟

آره جرئت نداره چیزی بگه

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
این سه ماه که نرفته بودید ،باهاشون قهر بودید؟

ن آخرین باری که رفتم خونشون کدورت پیش اومد دیگه نرفتم

خیلی دخالت میکنن 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
😂اکثرا دیگه روابط همین شده نهایت ی هفته ای😁

باورت میشه پسرم این ماه یکسال ونیمه میشه هنوز نه جاریم دیدتش نه خواهرشوهرم بازخداروشکر اگه شوهرم قبلنا میکفت تو حساسی وگرنه اینا چیزیشون نیست الان متوجه شده من حق داشتم اینا یه چیزیشون که هیچ هزارچیشونه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
شوهرم میفهمه ولی جرئت مخالفت نداره

پس چرا شما رو مجبور می کنه اونجا برید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

متاسفانه شوهرا زمانی جرات پیدا میکنن ک دیگه خانومه خیلی اذیت شده صبور باش مطمعن باش شوهرت عوض میشه

ان شاء الله 

پس چرا شما رو مجبور می کنه اونجا برید

خیلی دوست داره خونه مادرش اقتدارشو به رخ بکشه بگه من رئيس خونمم اختیار زنم دستمه

باورت میشه پسرم این ماه یکسال ونیمه میشه هنوز نه جاریم دیدتش نه خواهرشوهرم بازخداروشکر اگه شوهرم قبل ...

جاهای دیگه مثلا خونه فامیل ،جاری و خواهرشوهر رو می بینید؟

یه شهر دیگه هستند؟

خداروشکر فهمیده و‌عاقلخوش باشید کنار هم

چه فایده خواهر من ۲۳ساله عروسشونم کل جوانیم نابود شد رو این نفهما تازه شوهرم پی به ماهیتشون برده ومیگه چقدر من تو وبچه ها رو بخاطر اینا اذیت کردم کاش مردا اول زندگیشون متوجه بشن خانواده تشکیل شده از زن وفرزند همین

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
اگه خودتون پسردار بشید از اینکه عروستون نذاره پسرتون رو ببینید چه حالی میشید؟واقعا که

اگر ماهم تخم کینه تو زندگی پسرمون کاشتیم 

همش وسطزندگیش بودیم 

بدگویی زنش رو‌کردیم 

تشویقش کرذیم ب بی احترامی ب زن و خانواده زن 

بهش یاد دادیم اولویت اول و اخر فقط خانواده ای ک باهاشون بززگ شدی باشه

هر چی پول درمیاری مستقیم تو جیب ننت باشه ب زنت رو نده 

بعد عروس قطع ارتباط ک هیچ 

روزی سه برینه ب هیکل مادرشوهرش