خطاب به شوهرم گفت مثلا محمد چای میخوری، اصلااااا به من چیزی نگفت...
شما باشین چ برخوردی میکنین
ناراحتی تو، به شوهرت میگی
واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اه اه چرا ی سری مادر شوهرا دوس دارن خودشونو از چش بندازن.ب جهنم ک نگفت مطمعن باش شوهرت خودش متوجه شد ...
شوهرم میفهمه ولی جرئت مخالفت نداره
واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من
اگه خودتون پسردار بشید از اینکه عروستون نذاره پسرتون رو ببینید چه حالی میشید؟واقعا که
شوهرم هر روز خونش میره و میاد
ب خودت احترام بذارو ب شپهرت بگو جایی ک بهت بی احترامی میشه نمیام
باشه