2777
2789
عنوان

بعد 3 ماه رفتم خونه مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 54 پست
جاهای دیگه مثلا خونه فامیل ،جاری و خواهرشوهر رو می بینید؟یه شهر دیگه هستند؟

نه اصلا نمیبینیم هرجا ماشینشونم ببینه کلا برمیگرده که رودررو نشه حتی اجازه نداده عکس پسرمو پروفایلم بذارم که مبادا خواهرش یا جاریم یا کلا پدرمادرش ببینن 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودتون پسردار بشید از اینکه عروستون نذاره پسرتون رو ببینید چه حالی میشید؟واقعا که

من اگه روزی پسر دار بشم بهش میگم با زنا جوری رفتار کن ک دوست داری باخواهرت رفتار بشه 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
باورت میشه پسرم این ماه یکسال ونیمه میشه هنوز نه جاریم دیدتش نه خواهرشوهرم بازخداروشکر اگه شوهرم قبل ...

آره خودشون میرسن ب این پختگی خیر سرشون😁🙃منم هم شرایط توام واقعا با این همه مشکلات اقتصادی و ...دیگه کشش داستانای اضافه رو ندارم

اگر ماهم تخم کینه تو زندگی پسرمون کاشتیم همش وسطزندگیش بودیم بدگویی زنش رو‌کردیم تشویقش کرذیم ب بی ا ...

دقیقا منم همینم بخدا قسم

تو خونم اسیرم جایی نمیزاره برم و هیچ پولی ندارم اما برای برادر مجردش ماشین صفر خریده شوهرم

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
خیلی دوست داره خونه مادرش اقتدارشو به رخ بکشه بگه من رئيس خونمم اختیار زنم دستمه

بگو اتفاقا  برای اینکه اقتدار و سخاوتت رو بقیه ببیند باید برا زنت خوب خرج کنی،رفاه  و آرامش ایجاد کنی ،مردی که بخواد  اقتدارشو با بد اخلاقی و زورگویی نشون بده دیکتاتوره نه مقتدر  

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بگو اتفاقا برای اینکه اقتدار و سخاوتت رو بقیه ببیند باید برا زنت خوب خرج کنی،رفاه و آرامش ایجاد کن ...

خیلی بهش میگم اصلا گوش شنوا نداره 

البته خیلی هم پرش میکنن