2777
2789
عنوان

سرم کلاه رفت اعصابم داغونه

128 بازدید | 8 پست

کرم شب و روز لاکچرب کویین رو تو رو دروایسی از دخترخالم خربدم.الان مثل چی پشیمونم😔😭

کسی استفاده کرده؟ میدونم مزخرفن.😪 بیاین دلداریم بدین

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همه بد نیست برای بعضی ها جواب داده حالا استفاده کن

چرا من بلد نیستم نه بگم.

همیشه ازین برند متنفر بودما نمیدونم چی شد یهو خریدم🫤

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بهانه میکردی که پول نداری یا فعلا کرم زیاد داری یا پوستت حساسه و.......

یهو خودمو پیدا کردم دیدم کرده تو پاچم.خیلی اعصابم داغونه.

نزدیک ۳ تومن شد.میخواستم لباس بگیرمااا😔😔😔

خیلی ناراحتم خیلی

چرا من بلد نیستم نه بگم.همیشه ازین برند متنفر بودما نمیدونم چی شد یهو خریدم🫤

ان شاالله  هم نه گفتن رو یاد میگیری 

هم روزیت بوده استفاده کن شانس بزنه و بهت بسازه و خوشگل بشی 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

ان شاالله هم نه گفتن رو یاد میگیری هم روزیت بوده استفاده کن شانس بزنه و بهت بسازه و خوشگل بشی

مرسی عزیزم.خدا کنه 🫠

ولی اینقدر عصبیم از دست خودم که تپش قلب گرفتم

مرسی عزیزم.خدا کنه 🫠ولی اینقدر عصبیم از دست خودم که تپش قلب گرفتم

لعنت بر شیطون 

میفهمم حست رو

خودخوری و حس اینکه تو پاچم کردن حس فوق العاده آزار دهنده ای هست 

به خودت بگو الان خریدم دیگه خوب. بد تمام شد .

بازم میخرم حالا یه بار بد شد فدای سرم .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

لعنت بر شیطون میفهمم حست روخودخوری و حس اینکه تو پاچم کردن حس فوق العاده آزار دهنده ای هست به خودت ب ...

چی بگم😔🥲