2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کانادا خیلی بهتره البته یک سری هزینه های شهریه و خیلی چیزا رو با کار دانشجویی پوشش میده

میگم که کشور بهتریه منم قبول دارم ولی هزینه های به نسبت خیلی بالا هست پذیرش گرفتنشم خیلی خیلی سخت تره 

اگه اونجا دانشجویی فقط کارای جنرال میتونی انجام بدی اونم یه تایم های خاصی یعنی بیشتر از یه تعداد ساعت نمیتونی کار کنی یه عنوان یه دانشجو بعد خب کارای جنرال درآمدش جوری نیست که هزینه های دانشگاه رو پوشش بدن چون تو تایم زیادی هم سر کلاسی نمیرسی اصلا 

باید از ایران یکی باشه که تعمین کنه تو رو

پذیرش گرفتنشم که خیلی خیلی سخته واقعا 

یکی از آشناهای ما با تمکن مالی خیلی بالا برای مهاجرت کاری به کانادا حدود ۵ سال طول کشید تا بلاخره پذیرش شدن 

ولی چین و روسیه هم هزینه بهتره هم زمان  پذیرش شدن

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
خیلی سخت دیگه بورسیه و این چیزا میدن برای کانادا

دقیقا همین طوره رزومه خیلی خوب باید ارائه بدی تازه معلوم نیست با رزومه و تمکن مالی بالا هم قبول کنن

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
میگم که کشور بهتریه منم قبول دارم ولی هزینه های به نسبت خیلی بالا هست پذیرش گرفتنشم خیلی خیلی سخت تر ...

تازه همین چین و روسیه هم باید از نظر مالی تا حدی تأمین باشی که به مشکل نخوری 

سالی حدود یک یا یک و نیم میلیارد برا اونا در نظر بگیر 

چون شهریه دانشگاه هاشون بالا هست و همین طور هزینه زندگی اونجا هم میخوای درس بخونی تایم زیادی برا کار کردن نیست 

باید از ایران تأمین بشی 

یا حدأقل یه بخش زیادیشو بتونن از ایران برات بفرستن که اونجا به مشکل نخوری

دقیقا همین طوره رزومه خیلی خوب باید ارائه بدی تازه معلوم نیست با رزومه و تمکن مالی بالا هم قبول کنن

من یکی از دوستام 3 4 سال قبل میخواست بره تمکن مالی دادن نمراتشم بالا بود سال یازدهم بود معدل 19.8 قبولش نکردن

میگم که کشور بهتریه منم قبول دارم ولی هزینه های به نسبت خیلی بالا هست پذیرش گرفتنشم خیلی خیلی سخت تر ...

بله درسته میدونم ولی کانادا به کشور خوبی هست باید تلاش کرد