2777
2789
ممنون از لطفت عزیزمببخشید اذیتت کردم😘🧡🧡دیگ میخوایین معلم بشین صبرتون زیاد باید بشه😅😁

خواهش میکنم عزیزم

شما دوست دارین معلمی؟ با خانواده تشویق و ترغیب تون میکنن؟ اگر میدونین جواب اینا هم میدید

خود کلاس ها هم مختلطه؟ چادر اجباره؟ من یکم وزنم کمه بی ام آی پایینی دارم ممکنه برای معاینه پزشکی استخدامی ردم کنن؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزمشما دوست دارین معلمی؟ با خانواده تشویق و ترغیب تون میکنن؟ اگر میدونین جواب اینا هم ...

نه عزیزم ایراد به اون صورت نمیگیرن 

فقط یه آزمایش ازتون میگیره دانشگاه 

من دوست دارم میخوام امسال کنکورش بدم اگ بشه

تا اونجا ک میدونم مختلطه

و دانشگاه شما چادر اجبار نیست ولی سر کنی بهتره

برای همین میخوام حدود بدونم خیلی سوال ازت پرسیدم 😅ببخشید 

نه عزیزم ایراد به اون صورت نمیگیرن فقط یه آزمایش ازتون میگیره دانشگاه من دوست دارم میخوام امسال کنکو ...

خواهش می‌کنم گلم،درکت می‌کنم منم پارسال یک عالمه سوال تو ذهنم بود

نمره هامم میخوای بگم؟

عزیزم شما رو سابقه تحصیلی نجات داده واقعا وگرنه احتمالا رد میشدیعااللیه سوابقت حتما نمراتت بین ۱۸تا ...

بله نمره هام خیلی خوب بود

تستم از اول ضعیف بود

چون از پایه تستی کار نکرده بودم

عزیزم شما رو سابقه تحصیلی نجات داده واقعا وگرنه احتمالا رد میشدیعااللیه سوابقت حتما نمراتت بین ۱۸تا ...

ببخشید شما میدونین امسال منابع کنکور فرهنگیان به چه صورته ؟

و اینکه همون دو مرحله ای یا چی؟

‌‌  

بی‌زحمت بگی ممنونت میشم😅روم نشد دیگ بپرسم

عزیزم هر سوالی داری بپرس،دوست دارم کمکت کنم

پارسال مثل امسال نبود میتونستی تک درس ترمیم کنی

من ۴تادرس ترمیم نکردم و البته ضربه خوردم عربی و ریاضی رو باید میکردم چون بخاطر این درس ها که ترمیم نکردم،خیلی بد بهم تراز داد اینا نمرات ۴۰۳ هست

عربی۱۹.۷۵ 

ریاضی۱۹.۲۵

سلامت۱۸ و هویت ۱۹.۵

بقیه رو امسال ترمیم زدم، دینی و زبان ۱۸‌.۷۵

فیزیک ۱۸.۲۵

شیمی۱۸.۵

فارسی و زیست ۱۹.۲۵

عزیزم هر سوالی داری بپرس،دوست دارم کمکت کنمپارسال مثل امسال نبود میتونستی تک درس ترمیم کنیمن ۴تادرس ...

ماشالله سوابقتون خیلی عالیه

خیلی خوب کاری کردی پیرا پزشکی نرفتی 

خیلی سخته زندگی نمیمونه واستون

ببخشید شما میدونین امسال منابع کنکور فرهنگیان به چه صورته ؟و اینکه همون دو مرحله ای یا چی؟

فکر کنم مثل امسال و ۱۴۰۳ باشه دفترچه بیاد معلوم میشه اواخر آذر قطعی مشخص میشه

گفتن ۲مرحله اس ولی مرحله اول فقط فرهنگیان