2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من عجیب و دور از باوره چون در اطرافیانم چنین موردی تا به حال ندیدمهست ولی در این حد هم فراگیر ...

من ششمم سال ۹۶ بود، از همون موقع اینطور بود، مدرسه ی خوبی هم بودم، اکثرا به عنوان شوخی استفاده میشن و همیشگی نیست، اتفاقا فراگیره، از سن پایین می‌فهمن، بعضی از دخترا از دوازده سالگی دوست پسر دارن حتی، تو بعضی از مدارس دخترونه بدتره، ما برای پسر ها تجربه ای نداریم ولی حتی بین بهترین بچه هاهم یه چیزای کمی رد و بدل میشه که بخاطر بلوغشون هست، ولی بعضی ها شورش رو در اوردن، همکلاسی های پسر استارتر هم همین موردن، البته اگر واقعا انقدر شدید باشه، بیشتر وقت ها براشون شوخی های زودگذر و شیطانته فقط

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

فضای مجازی بیشتر از خانواده بر تمام سنین اشراف دارد بنیان خانواده ها آسیب دیده و فضای مجازی نظارتی ندارد با فرزندان برخلاف دو دهه گذشته دوست باشید 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

😑😑😑خدا کمک کنه واقعا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

خیلی فرق داره من هر دو پسران غیر انتفاعی میرم بزرگه یازدهم کوچیکه سوم تا به حال همچین موردی نشنیدم ، ...

ولی من مدرسه دخترونه غیرانتفاعی دیدم بچه هاش افتضاحن 

هر چی فحش رکیکه میدن 

انگار پسرن لات و لوت اکثرشون هم پاد دارن میکشن

خدا لعنت کنه مسبب فیلترینگ رو 

برداشتن چارتا اپ سرگرمی مثل اینستا و تل رو فی ل ت ر  کردن مردم به هوای اینا فیلرشکن بخرن

تا سال نود و شش و نود هفت مردم ف ی ل  شکن نمیدونستن چیه اصلا وجود ف‌ شکن رو گوشی معنی بدی میداد

من یازدهمم با اینکه دختریم نصف بچه ها بحثشون سیگار و قلیونه هرچی بگید کشیدن عرق خوردن حرفهای جنسی که نمیشه گفت حتی رابطه داشتن من فقط دو دستی خودم چسبیدم ی وقت تحت تاثیر قرار نگیرم واقعا