2777
2789
عنوان

بعضیا به حدشی بی شرفن که نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نگفتی ، من گفتم نامردی چون اینکار نامردیه چشم هات رو روی گناه ببندی نامردیه خودت دوست داشتی همسرت ...

شماهارو نمیدونم ولی من رفیقم بدترین خلافم بکنه دستشو برا کسی رو نمیکنم تحت هر شرایط شاید نظر شما با من متفاوته

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

اینجام تا ادم ی کلمه حرف بزن میگن طرف مردهاصلا من ماری ب مرد و زن ندارم ادم نباید ب رفیقش خیانت کنه

ادم رفیق خراب و هرزه میخواد چیکار ؟ انشاالله بدترین بلا ها سرشون بیاد و دنیا از این ادمای حرامزاده پاک‌بشه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

شماهارو نمیدونم ولی من رفیقم بدترین خلافم بکنه دستشو برا کسی رو نمیکنم تحت هر شرایط شاید نظر شما با ...

چون شما خودخواه هستی و نسبت به دیگران بی مسئولیت ... من هرگز در گناه کسی شریک نمیشم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اره

پسر مجرد 

نمیدونم چرا رفتارت برام عجیب بود چند سالتع؟

پسر مجرد زیاد دیدم ولی همه پشت همن برا خلاف و خرابکاری حالا همکاری نکردی دستشم میخای رو کنی جالب بودی برام کلا

چون شما خودخواه هستی و نسبت به دیگران بی مسئولیت ... من هرگز در گناه کسی شریک نمیشم

ب نام خدا من در گناه رفیقم شریک میشم منو رفیقم نداریم ما ی نفریم

پسر مجرد نمیدونم چرا رفتارت برام عجیب بود چند سالتع؟پسر مجرد زیاد دیدم ولی همه پشت همن برا خلاف و خر ...

چرا دیگران رو به پیروی از رابطه حرام تشویق میکنی؟ 😂 بدون شک تو هم یکی از همون هایی ایشالا بزودی تاوان بدی

پسر مجرد نمیدونم چرا رفتارت برام عجیب بود چند سالتع؟پسر مجرد زیاد دیدم ولی همه پشت همن برا خلاف و خر ...

من از متاهل خراب بدم میاد رفیقم باشه داداشم باشه هرکی باشه اره بدم میاد ۲۶ سالمه