2777
2789
عنوان

بعضیا به حدشی بی شرفن که نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 68 پست
قطعا مرده

میدونم عزیزم متوجه شدم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرام؟اون مرتیکه هرزه مرام داشت این کارو نمیکردحیوانات هم شریک زندگی ثابت دارن

درسته حرفتون ولی ب نظر من ایشون خودشو دخالت نده بهتره طرف خونشو خاست ایشونم نداد تموم شد

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

چرا بابد جرات کنه همچین پیشنهادی بده بهتون !!!

رو رفتار خودتونم کار کنید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
من گفتم نامردی؟

تو نگفتی ، من گفتم نامردی 

چون اینکار نامردیه 

چشم هات رو روی گناه ببندی نامردیه 

خودت دوست داشتی همسرت خراب باشه و تو زمانی بفهمی که بیماری تناسلی گرفتی و کار از کار گذشته ؟ 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اون علی نوشته اونو میگمامضاش نوشته زنولی مرده فک کنم

اینجام تا ادم ی کلمه حرف بزن میگن طرف مرده

اصلا من ماری ب مرد و زن ندارم ادم نباید ب رفیقش خیانت کنه

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…