رفیقم متاهل هست من بخاطر فوت یکی از دوستام چن وقته حال روحی خوبی ندارم اونش بکنار زنگ زده میگه کلیدا خونتو بم بده در حد ۲ ساعت واسه فردا بهش گفتم خفه شو مرتیکه مضحک مگه خونه من .... تلفنا قطع کرده قهر کرده زنگ بزنم زنش بگم تا حداقل برا دلیل بهتری قهر کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😂😂😂 من کاری ب کار حرام ندارم میگم ب رفیقت خیانت نکن
رفیقش به خودش احساسش بدنش زن و زندگیشو بچه هاش خیانت کرد معلومه به اینم خیانت میکنه پس همچین ادمی رفیق نمیشه، چه انسان ناپخته ای هستی خدا هدایتت کنه
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
@niniyar این کاربر عوضی داره مردمو ب رابطه حرام و زنا تشویق میکنهو عادی جلوه میده
سلام دوطرفه بحث کردید...لطفا بحث رو تموم کنید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت