2777
2789
عنوان

نیاز ب راهنماییتون ترو خدا بیاین

53 بازدید | 13 پست

من قبلا افسردگی وحشتناکی داشتم 

اصلا نمیخام اون روزا یادم بیاد💔😭

الان خدارو هزاران بار شکر خیلی بهترم 

یکی از چیزایی ک ارومم میکنه ورزشه 

ورزش خیلی حالمو بهتر میکنه خیلی 

حالا مشکل اینجاس 

دخترم کوچیکه یک هفته بردمش مهد بعد گریه زاری ک نمیخام برم 

حالا میخام روزی یک ساعت بچه مو بزارم پیش خاهرم خاهری ک بارها بهم ثابت شده خاهر روزای سخت زندگیم نبوده و بارها بد منو ب بابام میگفته و میگه 

ولی رابطه خاهرم با بچه هام خوبه 

مامانمم مادر واقعیم نیس و اصلا براش مهم نیستم حتی بارها بهم گفته نیا خونمون 

مشکل اینه بنظرتون من دخترم رو بزارم خونه پدرم خاهرمم صبحها میره اونجا بچه رو بزارم اونجا یک ساعت و نیم فقط یک ساعت تمرین دارم 

یا ن قید ورزش تو باشگاه بزنمو و تو خونه ورزش کنم؟ 

مامانای مهربون لطفا کمکم کنین

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه ورزش کنی خیلی بهتره هم ورزش میکنی هم حواست به بچه‌هات هست

اره دلمم همینو میگه 

چقد بی کسی سخته جایی نداشته باشی ن خودت بری ن بچه هات💔

من توی خونه ورزش میکنم نتیجه هم میبینم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اگرهم افسردگی‌داری چیزهای باطبع گرم بخور افسردگی ازسردیه مغزهست ورزش درخانه انجام بده

کار من از طبع سرد و گرم گذشته 

خاطرات تلخ گذشته روانیم کرده

خسته ام خیلی 💔

اره دلمم همینو میگه چقد بی کسی سخته جایی نداشته باشی ن خودت بری ن بچه هات💔

آره سخته ولی اینکه بچه‌ها مامانی دارن که این همه به فکرشونه و تو خونه براشون امنیت میسازه به نظرم قشنگه 🥲

آره سخته ولی اینکه بچه‌ها مامانی دارن که این همه به فکرشونه و تو خونه براشون امنیت میسازه به نظرم قش ...

چقد قشنگ گفتی 💔💔💔

با فیلم یا ن خودت حرکات رو میری

با اپلیکیشن ورزشی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
کار من از طبع سرد و گرم گذشته خاطرات تلخ گذشته روانیم کردهخسته ام خیلی 💔

منم گذشته ی تلخی داشتم امافراموش کردم ضجرهای خیلی زیادی هم خونه بابام هم خونه شوهرم کشیدم که اگ هرکسی جای من بود کم میاورد چندسال افسردگی داشتم چندسال بیماری عصبی داشتم که همه ازم دوری میکردن اماهمش خدارو شب وروز صدامیزدم ومیگفنم خدایا من هیچکسو غیرتو ندارم اگ آدمات منو یه بی اعصاب مریض میبینن برام مهم نیست فقط خودت نجاتم بده بعد 15سال بدبختی سختی الان یه سالی میشه به آرامش روحی رسیدم اما میدونم همه ی اطرافیانمو شناختم نمیخوام هیچ کدومشونو ببینم چقدر منو مسخره میکردن منو تحقیر میکردن به خاطر مریضیم همهازم دوری میکردن اما خدا منو ول نکرد چون که من رهاش نکردم افسردگیت وقتی خوب میشه که خداتو بشناسی اونوقت به ارامش میرسی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم