2777
2789
عنوان

سرد مزاجی همسر لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بیخود خواب ندهیبار که تنها شدید یا دوباره تحریک شد راحت ازش بپرس برام سواله چرا درخواست رابطه ...

حتی بهش فکر میکنم هم خجالت میکشم 

احساس میکنم حتی اگه چیزیش هم نباشه تا اخر عمر نگاهش بهم عوض میشه که من اول شروع کردم

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

عاقل دیگه مگه تو عقد باید کاری کنه

انقدر سرد هم طبیعی نیست 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بنظر منم طبیعی نیست حتما از مشاور مشورت بگیرید

به چه بهانه ای ببرمش مشاور؟

ما جز این مشکل دیگه ای نداریم

نگفتم شروع کن گفتم سوال کن اینو ک میتونی

حس میکنم زشته 

واقعا برام شرم آوره 

حلال خدا هم شرم اور میدونین

هیچ دختری روش نمیشه اول اون درباره مسائل جنسی حرف بزنه

عزیزم سعی کن روت بشه و حداقل با کلمات چندتا جمله تو کامنت ها دیدم خوب بود سر حرف باز کنی 

وگرنه بعد ازدواج هم همینه

طبق تجربه میگم

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
عزیزم سعی کن روت بشه و حداقل با کلمات چندتا جمله تو کامنت ها دیدم خوب بود سر حرف باز کنی وگرنه بعد ا ...

امروز کلی تلاش کردم یه متن براش بفرستم 

چندبار نوشتم و پاک کردم 

اخرش هم نفرستادم 

حس میکنم زشته واقعا برام شرم آوره

وااااای اینقد شرم و حیا و خجالت نمیفهمم آخه اون شوهرتونه

دختر از دست تو سرمو میکوبم به دیواراااا

آخه منه دهه نودی البته هشتاد و نه ای چرا باید به شما مشاوره مسائل زناشویی بدم😂

هر چی هم میگن باز حرف خودتو میزنی

اگه نمیخای باچشم بسته عروسی کنی بعدم پشیمون بشی باید خجالتو کنار بزاری

شبت خوش

The account is closed