2777
2789
عنوان

سرد مزاجی همسر لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 112 پست
امروز کلی تلاش کردم یه متن براش بفرستم چندبار نوشتم و پاک کردم اخرش هم نفرستادم

عزیزم بخاطر خودت چون احساس میکنم مثل من هست روحیاتت

سعی کن حتما مثلا با شوخی هم که شده یه چیزی بگی

روت نمیشه مستقیم بگی بگو مثلا سالار انگار بیداره یا اینجور چیزا بعد عکس العملی ببین 

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این سوالی که من گفتم اصلا جنسی نیست بگو چقدر صمیمی میشن خودش حساب کار دستش میاد

ممنون عزیزم 

اینو امتحان میکنم

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

یه مسافرت خانوادگی رفتیم شب رفت پیش داداشم خوابید دوستم میگه این به داداشت بیشتر تو حس داره

این چه حرفیه به حرفاشون اهمیت نده اتفاقا از اون آدمایی هستن که مراعات تورومیکنه خجالت کشیده خواسته برادرت فکر دیگه ای نکنه

حتی بهش فکر میکنم هم خجالت میکشم احساس میکنم حتی اگه چیزیش هم نباشه تا اخر عمر نگاهش بهم عوض میشه که ...

این کار رو نکن عزیزم خودش کم کم درست میشه مطمین باش، تازه سه ماهه که باهمیپد سه سال کهنیست

این چه حرفیه به حرفاشون اهمیت نده اتفاقا از اون آدمایی هستن که مراعات تورومیکنه خجالت کشیده خواسته ب ...

اصلا خجالتی نیست 

تو جمع رعایت میکنه 

ولی تو خلوت خیلی راحته 

خیلی بعید میدونم خجالت بکشه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اصلا خجالتی نیست تو جمع رعایت میکنه ولی تو خلوت خیلی راحته خیلی بعید میدونم خجالت بکشه

عزیزم شوهرم خودم دوسال نامزدی همینطور بود بعد از شب عروسی یهو یکی دیگه شد خیلی از مردها رعایت میکنن یا از سر دوست داشتنشون نمیخوان طرف اذیت بشه شوهرت هیچ مشکلی نداره دنبال حرفهای بی منطق بعضی ها رونگیر