2777
2789
عنوان

سرد مزاجی همسر لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 3084 بازدید | 113 پست
خب سالار که بیدار شد فقط نگاه میکنی ؟ اونم نگاهت میکنه ؟ و بعدش نخود نخود هرکی رود خانه خود

همین بوس و بغل 

دیگه کاری نمیکنه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اها نه من با تیشرت شلوارم اونم یبار با شورت ورزشی بلند دیدمش دیگه از این بازتر ندیدم

چی بگم‌والا

اگر هم اعتقاد به رابطه کامل تو شب عروسی داره،لااقل میتونه با روشهای دیگه همو ار ضا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بدنت خیره نمیشه؟

چرا 

نگاه هم زیاد میکنه 

بعد میدونی‌ چیه 

من ببخشید ولی برجستگی هام خیلی کمه 

احساس میکنم جذابیت زنانه ندارم

اصلا تمام اعتماد به نفسم رفته 

حس بدی به خودم پیدا کردم 

وگرنه اصلا رابطه تو سرم بخوره

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

تا حالا جای سربسته دوتایی تنها نبودین؟

بودیم 

چرا نگاه هم زیاد میکنه بعد میدونی‌ چیه من ببخشید ولی برجستگی هام خیلی کمه احساس میکنم جذابیت زنانه ن ...

خب برجستگیات کمه که کمه

اون اگه کارشو بلد باشه میتونه زیادش کنه 

دوشواری نداره که 

ببخشید بنظر من عادی نمیاد

چکار کنم 

اصلا روم نمیشه بپرسم مشکلش چیه

چکار کنم اصلا روم نمیشه بپرسم مشکلش چیه

بابا مامانت نفهمیدن؟

من یادش بخیر. اولین شبی که خونمون موند،حدود ۵ ۶ روز بعد از عقد رسمی

بابام یه تشک و دوتا بالشت اورد تو اتاق خواب من،گفت جاتونه

اصلا اعتماد به نفستو از دست نده من که از طرز صحبت کردنت فهمیدم یه دختر خانومی که تواین دوره زمونه کم ...

نه روم میشه حرف بزنم 

نه میشه حرف نزد 

اصلا رابطه به جهنم ،من میخوام بچه دار بشم 

اگه مشکل داشته باشه که بچه دار نشیم چیکار کنم

نه دوتایی نرفتیم من رابطه نمیخوام ولی حس میکنم طبیعی نیست که هیچ پیشرفتی نداره

خودتو بیخود عذاب نده

یبار که تنها شدید یا دوباره تحریک شد راحت ازش بپرس برام سواله چرا درخواست رابطه نمیکنی پسرا از دوس دخترشونم انتظار رابطه دارن اونوقت تو !!؟

The account is closed

بابا مامانت نفهمیدن؟من یادش بخیر. اولین شبی که خونمون موند،حدود ۵ ۶ روز بعد از عقد رسمیبابام یه تشک ...

نه 

اصلا خونمون نمیخوابه 

منم خونشون نخوابیدم