2777
2789
عنوان

سرد مزاجی همسر لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب حیا میکنه احتمالا اونم روش نمیشه یه مسافرت یک روزه از صبح تا غروب برید هتلی جایی ببین چکارس

یه مسافرت خانوادگی رفتیم 

شب رفت پیش داداشم خوابید 

دوستم میگه این به داداشت بیشتر تو حس داره 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خیلی صریح و راحت راجع به این مسئله با هم حرف بزنید و حد و مرزی که عرف خانوادگی تون هست رو به هم توضی ...

من روم نمیشه 

اصلا نمیدونم چطور بگم 

بگو چی بگم که سربسته باشه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خب مگه نمیگی تحریک میشه بعدش تو چه حرکتی میزنی؟

هیچی 

منم بوسش میکنم 

چکار کنم

یه مسافرت خانوادگی رفتیم شب رفت پیش داداشم خوابید دوستم میگه این به داداشت بیشتر تو حس داره

دوستت چرت گفته 

فقط همین راهی ک من گفتما انجام بده خودتون دوتایی باشید توی یه اتاق 

ببین اونجا چی میگ چیکار میکنه 

چون دیگ هیچ بهونه ای نداره 

بعدشم جلوی فک و فامیل نمیشه بری سر اصل کاری ک 

ادم استرس میگیره بدتر میشه همه چی