2777
2789
عنوان

سرد مزاجی همسر لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 112 پست
چن سالشه؟ شغلش چیه؟

۲۹  سالشه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی صریح و راحت راجع به این مسئله با هم حرف بزنید و حد و مرزی که عرف خانوادگی تون هست رو به هم توضیح بدین تو بعضی فرهنگ ها روابط خیلی صمیمی به بعد از عروسی موکول میشه شاید همسر شما هم از اون دسته هستن

ببین همینکه بهت حس جنسی داره و زود تحریک میشه پس عادیه و این نشونه خوبیه،اما خب باید شرایط ع،شق ب ازی و..محیا باشه،اخه خونه پدر زن جای آه و ن ا له هس؟،بنظرم یا بخاطر موقعیت نامناسبه که خلوتگاه امنی محیا نشده براتون یا کلا فعلا ترجیحشون اینه محفوظ به حیا باشن تا بعد...

چراغ سبز تکون دادی براش یا ن😂

چطور چراغ سبز بدم ؟

اون باید یکار کنه که من چراغ بدم 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

شاید مذهبیه

معمولیه 

در حد نماز و روزه

چطور پا بدم من خجالتی هستم همسرم هم اولین کسیه که تو زندگیم بوده من روم نمیشه کاری کنم

باع 

با این اوصاف میخای بیاد جلو واقعا

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

به نظر منم غیر طبیعیه.اخه مردا نمیتونن اینقدر خوددار باشن و هیچ کاری نکنن.بالاخره یه شیطنتایی دارن ا ...

ما مشاور قبل ازدواج رفتیم 

اون گفت تناسب دارید

ببین همینکه بهت حس جنسی داره و زود تحریک میشه پس عادیه و این نشونه خوبیه،اما خب باید شرایط ع،شق ب از ...

وقتی تنهام هستیم کاری نمیکنه