2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم میخواد بچمو ازم بگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15739 بازدید | 332 پست
بخدا من ک اصلا ب اون حق نمیدم، ادم تو هر شرایطی ک باشه بچشو نمیندازه اونم چی شیرخوار، وضع مالی دختره ...

واقعا، معلومه قصدش چیه الهی خیرنبینه ک ب اون بچه اسیب میزنه 

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

جدی با اینک ازش بچرو گرفته بودن هم نتونسته پس بگیره یعنی

نه بابا اونم نوزاد شیرخوار!

یدونه ی خونه ی مامانش بود که حکم گرفتن رفتن اونجا نبود حکم جلب داشت ولی خودشو گموگور میکرد عمرا پیداش میکردن اخرش واسطه حل کرد

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما میتونی از طریق دادگاه اعلام کنی که بچه آسیب میبینه اونا روانشناس دارن و احتمالا بتونی یه کاری کنی

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
اره بخدا فقط بخاطر اینک بهمون ضربه بزنه داره این کارو میکنه، بخدا ک اگ یه ذره برا بچه دلش تنگ شده با ...

رفته دوراشو زده تازه سرش به سنگ خور ه یادش افتاده شوهر سابقش خوب بوده و بچه واینا داشته با خودش میگه بچه داریم اونو احرم قرار میدم شوهرم زنشو طلاق میده برمیگردیم بهم!

اشتباه پشت اشتباه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفته دوراشو زده تازه سرش به سنگ خور ه یادش افتاده شوهر سابقش خوب بوده و بچه واینا داشته با خودش میگه ...

اره دقیقا منم ب همین فک کردم وگذنه تو بیمارستان بچش داشت جون میداد بیهوش بود چرا ده نفر بهش پیغام دادن بازم نرفت دیدنش 

نه بابا اونم نوزاد شیرخوار!یدونه ی خونه ی مامانش بود که حکم گرفتن رفتن اونجا نبود حکم جلب داشت ولی خ ...

شوهرم میگ اگ دادگاه رای داد حتی ببینتش نمیزارم، ازینجا میریم بعدش اون خسته میشه ول میکنه

عزیزم شما میتونی از طریق دادگاه اعلام کنی که بچه آسیب میبینه اونا روانشناس دارن و احتمالا بتونی یه ک ...

انقد حالم بده ک، هیچکی هم درکم نکرد اینجا همه حق رو دادن ب اون چون فقط بدنیا اورده

انقد حالم بده ک، هیچکی هم درکم نکرد اینجا همه حق رو دادن ب اون چون فقط بدنیا اورده

اسی بنظرم بده بهش کلا دیگ نگهش ندار ک این اتفاقا بعدا هم ممکنه پیش بیاد و باز ناراحت شی خودتو همین الان خلاص کن 

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

شوهرم میگ اگ دادگاه رای داد حتی ببینتش نمیزارم، ازینجا میریم بعدش اون خسته میشه ول میکنه

آره بابا غمت نباشه این بی قانونی به نفع شما شده اینبار 

وگرنه 7ماه زجه زدیم عذاب کشیدیم بچه ی نوزاد شیر مادرشو از دست داد! اخرشم خودش آورد وگرنه هیووقت نمیشد بگیریش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر بودن به زاییدن نیست

آخه مگه شما شرایط اون خانوم رو میدونید الان دارید از زبون زن شوهر سابقش می‌شنوید شاید واقعا شرایط نگهداری نداشته و اینکه خود ۹ ماه بارداری خودش به شدت سخت و عذاب آوره کلا جدا از اینا به هر حال بچه اون خانومه خون و ژنتیک اون توی بدنشه حق مسلمشه که بچشو داشته باشه

One day.....
آخه مگه شما شرایط اون خانوم رو میدونید الان دارید از زبون زن شوهر سابقش می‌شنوید شاید واقعا شرایط نگ ...

در مقابل مادرهایی که تو هر شرایطی به خاطر بچه شون می مونن حرفی واسه گفتن نداره، هر چند من موافق اونم نیستم 

درسته از نظر ژنتیکی بچه ی اونه ولی مادری کردن با مادر بودن فرق داره، به هر حال چه خودش خواسته چه مجبور بوده یکی دیگه بچه رو بزرگ کرده

بعدشم، زحمت بارداری و زایمان و مشکلاتش رو همه می دونن پس پذیرفته که تصمیم به بارداری گرفته 

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

عزیزم حق صددر صد با شماست برو توی دادگاه حتما اطلاع بده و شماهم شکایت کنید الان وقت جا زدن نیست

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
آخه مگه شما شرایط اون خانوم رو میدونید الان دارید از زبون زن شوهر سابقش می‌شنوید شاید واقعا شرایط نگ ...

بعد 5 سال باید یادش بیوفته؟ توی این 5 سال یک بار نمیتونست سر بزنه؟ این هیچ توجیهی نداره به غیر از اینکه میخواد اذیت کنه