2777
2789

از دوست پ.سر و نیمه گمشده شانس ندارم چند سال با یکی ام همیشه مشکل دارم باهاش. کیسای دیگه هم میان ادمی نیستن که درست ارزش قائل شن. تازه ب گفته بقیه خیلی مثلا شخصیت محبوبی دارم .از زیبایی هم همه تعریف میکنن .حالا نگید تعریف کرد اعتماد بنفس ندارم.. اما انگار خار دارم همیشه واسم نشدن و نمیشه میاد خواستگار خوب داشتم اما بخاطر شرایط اقتصادیه خانواده فعلا صبر کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۷

نیاز عاطفی و جنسی همیشه هست ولی شما یه جوری گفتی همسنات بچه دارن من فکرم رفت سمت ۴۰ سالگی😂😂

من زیاد دیدم تو همین ۲۸ یا ۲۷ سالگی ازدواج کردن حتی دیرتر. خود منم ۳۱ ازدواج کردم

چندسالته؟همین حالتم از زور غم بخاطر تنهایی تو اتاق تاریک خودمو حبس کردم هم سنام الان بچه دارنکاش بخت ...

من تازه وارد ۲۶ شدم  .  تو چند سالته؟ 

من میفهمم درکت میکنم .. خیلی تو وضعیت روحیه بدی ام .. اون اقا هم ک تو زندگیمه فقط نمیزاره برم وگرنه حسرت همه چی ب دلم گذاشت ..

نیاز عاطفی و جنسی همیشه هست ولی شما یه جوری گفتی همسنات بچه دارن من فکرم رفت سمت ۴۰ سالگی😂😂من زیاد ...

راست میکی؟حس می‌کنم تا آخر عمر تنهام

چیشد ازدواج کردی؟

اخه همش تو خونه ام هستم ی دوساعت برم پیاده روی نمی‌دونم چطور پیدا کنم اصلا

من تازه وارد ۲۶ شدم . تو چند سالته؟ من میفهمم درکت میکنم .. خیلی تو وضعیت روحیه بدی ام .. اون اقا ...

تاپیک قبل منم بخونی همینه

یکی توزندگیمه  میگه شرایط ازدواج ندارم اکه کیس خوب داشتی برو

راست میکی؟حس می‌کنم تا آخر عمر تنهامچیشد ازدواج کردی؟اخه همش تو خونه ام هستم ی دوساعت برم پیاده روی ...

من هر چی ازدواج دیدم همین ۲۷ ۲۸ سالگی به بعد بوده. 

قدیما مثلا ۲۲ موقعش بود الان ولی ۲۸ . دیگه شرایط اقتصادی اینجوری کرده پسرا نتونن زن بگیرن

خب برو فعال باش برا خودت کار پیدا کن ببین چی دوست داری برو تفریح ورزش کنارش هم به آدمای خوب فرصت آشنایی بده

من دوست بودم با شوهرم از ۲۰ سالگی

من هر چی ازدواج دیدم همین ۲۷ ۲۸ سالگی به بعد بوده. قدیما مثلا ۲۲ موقعش بود الان ولی ۲۸ . دیگه شرایط ...

چطور تحمل کردی ۱۱سال دوستی 

من با همین پسره ۴ماه دوست بودم بعد ۴ماه اسم ازدواج آوردم فراریش دادم البتع

تاپیک قبل منم بخونی همینهیکی توزندگیمه میگه شرایط ازدواج ندارم اکه کیس خوب داشتی برو

همین عن آقا ریده به زندگیت 

محاله یک مرد عاشق باشه برگرده بگه موقعیت مناسب دیدی برو 

این یارو وقت تلف میکنه امروز جدا شی بهتر از فرداس

چطور تحمل کردی ۱۱سال دوستی من با همین پسره ۴ماه دوست بودم بعد ۴ماه اسم ازدواج آوردم فراریش دادم البت ...

آخه قصدش از همون اول ازدواج بود فقط پول نداشت وقتی اهلاق، رفتار، همه چیزش با خواسته من بود به خاطر پول خیلی بد میشد ولش میکردم. 

همین عن آقا ریده به زندگیت محاله یک مرد عاشق باشه برگرده بگه موقعیت مناسب دیدی برو این یارو وقت تلف ...

این خالا وضع مالیش خیلی خوبه 

بخاطر این دودلم میگم شاید فرجی شد همینجوری حالا بمونه تو این مدت هم سعی می‌کنم کیس خوب پیدا کنم یا برم سرکار پیشرفت کنم