2777
2789
عنوان

برای خواهرشوهرم میخان جشن عقد بگیرن تو تالار

| مشاهده متن کامل بحث + 5342 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منظورت اینه ۵ ماهه نامزدی و به خاطر مسائل مالی و عدم حمایت اونا مجبوری حالا حالا ها تحمل کنی 

باید بگم ناراحتی حقته 

اما اصلا و ابدا اگه رابطه ات رو دوست داری به همسرت یا مادرش چیزی نگو بذار عقد سپری بشه و عاقلانه رفتار کن شاید برنامه ای داشته باشن برا شماهم بعدش اما اگه دیدی نه خبری نیست در حد گلایه عنوان کن 

پدر شوهرم مارو عقد کرد، یه قرون نداد

بعد پسردومی رو عقد کرد، طلا و خونه و.. بعد پسر سومی رو عقد کرد، خرج عقد و طلا و همه چی با خودش، در نهایت داشت عروسی دومی رو هم میگرفت که دیگه فهمیدیم این پول بده نیست، خودمون با بدبختی پول جمع کردیم عروسی کردیم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

یخچال و تلویزیون و سرویس چوب و مبلمان با پدر داماده بقیش با ما

چ زرنگی همه رو هم انداختی گردن اونا خرده ریز آشپزخونه موند دیگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بدترين اتفاق همزماني مراسم دختر و پسر هست چون عروس اعصاب خردي درست ميكنه كلي خاطره تلخ برا دختر خانو ...

آره منم دیدم خیلی از این موارد 

خداروشکر فاصله سنیم با داداشم زیاده کار به این جاها نمیکشه😅

ولی خب باید عدالت رعایت شه 

بین پسر و پسر

و دختر و دخترر

یخچال و تلویزیون و سرویس چوب و مبلمان با پدر داماده بقیش با ما

عزیزم مگه گفتن تیکه های داماد نمیخرن؟

حتما دستشون به دهنشون میرسه. برای شما هم می‌خرن و عروسی میگیرن. حتما تا عروسیتون مونده

مهربان باشیم