2777
2789

دائم چشمم به معرف های ازدواج بود 

دلم میخواست بهم معرفی کنن خودم و مادرم اصلا نمیتونستیم بگیم معرفی کنید 

هرزگاهی خودشون معرفی میکردن که من رد میکردم مناسب نبودن معرف ها هم ناراحت میشدن و قهر میکردن 

یه روز تو هیئت  معرف جلو همه گفت  این هفته ۳ تا معرفی کردیم جوش خورده  

من که اینو شنیدم    صداش شکسته شدن قلبم رو شنیدم 

یک ماه بعد همون معرف زنگ زد  یه موردی رو گفت که مادره منو دیده بود پسند کرده بود  ما رفتیم صحبت کردیم پسره خیلی راغب بود اما من خوشم نیومد ازش اما چون شغل و خونه و ماشین داشت میخواستم قبول کنم  معرف زنگ زد گفت پسره خیلی پسند کرده گفته  روی فاطمه خانم دیگه دختر نمیاد 

منم با خودم فکر کردم ویژگی های خوبشو نوشتم  و کم کم بهش داشتم علاقه مند میشدم 

دیگه خدا رو نمیدیدم فکر میکردم که معرف باعث ازدواج من میشه 

اما بعد از یک هفته  ورق برگشت   مادر پسره زنگ زد همه چی زو کنسل کرد 

اونجا بود که فهمیدم  تا خدا نخواد نمیشه 

و فهمیدم  چشم ندوزم به معرف 

معرف کاری از دستش برنمیاد 

الان که معرف ها رو میبینم  دیگه  تو دلم نمیگم معرفی کنن میگم باید  کاروخدا جور کنه 

💔

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته ا خدا نخواد هیچ کاری انجام نمی‌شه،اما خود خدا فرموده وابتغو الیه الوسیله

معنیش اینه که باید بری در خونه کسانی که خدا دوستشون داره و واسطه بتراشی توسل بکنی تا خدا زودتر کارت رو راه بندازه،

گر گدا کاهل بود تقصیر صاحبخانه چیست؟

واقعا اهل بیت پیغمبر اهل کرم هستند سعی کن یه نذری توسلی عاشورایی چیزی انجام بدی که انشالله زودتر نتیجه بگیری،

الهی خوشبخت بشی دخترم

انشالله یه بهترش واست اوکی میشه ایشون قسمتتون نبوده انشالله بهترش پیدامیشه

ممنون از دعای خوبت 🧡

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

مامانش چرا کنسل کرد چی گفت

مادرش گریه کرد گفت پسرم گفت به دلم  نَنِشَست 

در حالی که حرفی که اول زد متفاوت بود

امیدوارم یک بخت خوب نصیبت بشه

مچکرم

مادرش گریه کرد گفت پسرم گفت به دلم نَنِشَست در حالی که حرفی که اول زد متفاوت بود

لابد یه مورد دیگ پیدا کرده جدی میگم بشین پاشو خداتو شکر کن ک با همچین ادمی ازدواج نکردی