2777
2789
عنوان

سیاه شدن سر استخوان ران

95 بازدید | 18 پست

سلام دوستان تقریبا یک ماهی و ده روزی میشه ک پام دچار درد شد و رفتم دکتر عکس و ام ار ای تشخیص این بود ک سر استخوان سیاه شده

تا الان چندین دکتر رفتم همشون فقط گفتن تعویض مفصل اصلا بدون اینکه بخان راه حلی بدن

جوونم ۲۳ سالمه 

نمیدونم کسیو میشناسین ک به این مشکل خورده یا تونسته درمان هایی غیر از تعویض مفصل رو انجام بده

ولی اگه اطلاعاتی راجبش دارین ممنون میشم به اشتراک بزارین تشکر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت سیاه شدن چی بود؟ چیزی نگفتن؟علائمتون چیا بودن؟

........‌..

هر سه تا پرسیدن قرص چاقی خوردی 

ک اره خوردم گفتن کورتون داره و اینا

ولی کلی عوامل دیگه ام میتونه تاثیر داشته باشه 

من کار سنگین کردم زیاد 

باشگاه ام رفتم 

نمیدونستم بالا پایین رفتن از پله میتونه آسیب زا باشه ولی اینم خیلی بالا پایین رفتم اونم خیلی سریع و دو تا دوتا

عزیزم راهی جز تعویض مفصل نداریفقط یه دکتر با تجربه و خوب پیدا کن

.....‌‌‌...

شهر بندرعباسم

متاسفانه تعویض مفصل خودش یه مشکلات دیگ رو به همراه داره

گرفته از عفونت و ناکارآمدی و عمل اشتباه و غیره و غیره

........‌..هر سه تا پرسیدن قرص چاقی خوردی ک اره خوردم گفتن کورتون داره و ایناولی کلی عوامل دیگه ام م ...

قرص چاقی بیشتر  هست

تا اون عوامل دیگه که گفتین اتفاقا منم میخواستم بپرسم ازتون 

.....‌‌‌...شهر بندرعباسممتاسفانه تعویض مفصل خودش یه مشکلات دیگ رو به همراه دارهگرفته از عفونت و ناکا ...

اصفهان دکتر خوبی میشناسم که دوتا از اقوام همین عمل رو پیشش انجام دادن. حدود 10 سال پیش. خدا رو شکر مشکلی ندارن و راضی هستن

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

........‌..هر سه تا پرسیدن قرص چاقی خوردی ک اره خوردم گفتن کورتون داره و ایناولی کلی عوامل دیگه ام م ...

منم قرص چاقی یه زمانی مصرف میکردم در حین مصرف کمر درد میشدم  دیگه نمیدونم استخوانا منم سیاه شدن یانه .گاها اون استخوان بغل باسن هم درد میکرد که قرصارو قطع کردم

شما علائمتون چیا بودن؟ 

من سر مفصل انگشت دوم پام سیاه شده 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸