2777
2789
سلام ب روی ماهت خوبی؟ هی دست رو دلم نزار جوجه شیرخشک میخوره💔💔😭😭

فدات بشم گلم  مرسی تو خوبی؟ 

چرا مگه شیر نداشتی😢😟

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

ای وای چی شدییییییییییی تو مگه😥

سلام خوشگلم خوبی

اجازه بده اول اکانتت و تو دفترم ثبت کنم😁

داستانش طولانیه یه اتفاقاتی افتاد ک دیگه مجبور شدم فقط شیرخشک ب جانا بدم در حالی ک خودم شیر دارم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دول شیرین؟استغفرالله 🤣🤣🤣🤣

اره دیگ گفتی تازه کن هوای مارا😎😁😂

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

خیلی بده😭😂😂

تازه عروس بودم خیلی ذوق داشتم 

فک کن چند روز بعد از عروسیم با اون همه النگو و سرویس و انگشتر رفتم حرم با دوستم بعد پیاده آمدیم تا میدون پنجراه که بریم رستوان نهار بخوریم‌

اون دارو فروشای دور میدون چپ چپ نگاه میکردن دوستم ترسیده بود میگف الهی داغت ب دلم بمونه ک الان مارو میدزدن بخاطر طلاهای تو 

میگفت انقد چیز میز از سر و کله ت آویزون کردی مثل خر دجال شدی😂😂😂

سلام میرسونه😐

سلام داداش  من عمش هستم بش بگو بیاد  حق نداره با ومپی قهر کنه 🤨  اخه کورد و قهرو ناز وقتی ومپی میگه بیاد یعنی باید بیاد 🤨😐😁

فدات بشم گلم مرسی تو خوبی؟ چرا مگه شیر نداشتی😢😟

خوبم فداتشم

چرا داشتم زیاااد، هنوزم دارم دیگه نمیگیره

زردی داشت بی حال بود خوب شیر نمیخورد نمیتونست یعنی بعدم دهنش برفک زد منتقل کرد ب من و زخم و....، بعد ماما گفت تا خوب نشدی بهش شیر نده فقط با دستگاه واسش بدوش بهش و در کنارش شیرخشک بده ک وزن بگیره

همون شد ک جانا خانم دیگه نمیگیره من موندم تب و....

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عیخداااااا🥲💔✨بهش بگو بیاد🥹@tanhaye1402‍ تو وساطت کن

گقتم بش 🤨😁😂

تازه عروس بودم خیلی ذوق داشتم فک کن چند روز بعد از عروسیم با اون همه النگو و سرویس و انگشتر رفتم حرم ...

واییییی حق گفته🤣🤣🤣🤣🤣

اونام که چقد ترسناکن همشون🤣

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533