2777
2789
خوبم فداتشمچرا داشتم زیاااد، هنوزم دارم دیگه نمیگیرهزردی داشت بی حال بود خوب شیر نمیخورد نمیتونست یع ...

وای جانانم چند روز اول زرد بود  حتی نمیتونست  سینه بگیره بردیم بستری کردیم  روز بعدش رفتم  مثل شیر گرسنه  تند تند گرفتو خورد از زردی نتونسته خب باید زود پیگیر میبودی منم چند روز طول کشید  فکر کردیم با قطره خوب میشه  ولی بازم سعی بکن شبا تو خاب  باید خیلی قوی باشی ان شالله بگیره بازم😢🙂

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

سلام خوشگلم خوبیاجازه بده اول اکانتت و تو دفترم ثبت کنم😁داستانش طولانیه یه اتفاقاتی افتاد ک دیگه مج ...

سلام ترنج جان خوبی عزیزم ؟

عروسک خوبه؟

اشکال نداره که شیرخشک میدی ناراحت نکن خودتو خیره انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🫠🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای جانانم چند روز اول زرد بود حتی نمیتونست سینه بگیره بردیم بستری کردیم روز بعدش رفتم مثل شیر گ ...

خب اینجا قبول نکردن تو دستگاه بزارن و بستری کنن گفتن خودش باید ب مرور و با شیر خوردن و وزن گرفتن خوب بشه ک در نتیجه یک ماه طول کشید 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بفرمایید🙄😂

گمشو اینا چیه اب دهنم  سیل شد 😐😂😋🤤

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

😐😐😐عمه چه کسی استید.

عمه امیرم  خودش میدونه 🤨😁