الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این تاپیکایی که زدی و اون رفتارا بنظرم برمیگرده ولی خب با این منوال پیش بره بازم کات میکنین چون تو داری چیزایی رو تجربه میکنی که من قبلا گذروندم و دفعه آخر واقعا کات کردیم
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
عزیزم من خودم باهاش اشتی کردم باز باهاش کات کردم ولی دیگه پیگیرم نشد حتی الان براش یه پست از جدایی ف ...
میاد میگم که این چیزایی که تو داری تجربه میکنی رو من گذروندم ولی ته تهش کاته میدونی چرا؟ چون ما به مردی نیاز داریم که ترس از دست دادن داشته باشه با ملایمت برخورد کنه سعی کنه ناراحتی رو از دلمون دربیاره ولی اینا همچین آدمی نیستن تموم اینایی که گفتی رو من تجربه کردم شما این بارم آشتی میکنید ولی تهش کاته
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...