2777
2789
من ایرانی پیشنهاد نمیکنم خودم ایرانی استفاد کردم خوب نی اصلا حجم کم قیمت گرون ۳۰ میلی ۳۰۰ هزار بجاش ...

منم تازه تموم کردم ابرسانم رو میخوام یه ابرسان خوب بگیرم پوستمم چرب و‌مختلط هست 

همینه ژنوبایوتک میزدم 

یه چندتایی ام گرفتم مارک دیگه قبلا باهاش جوش زدم همونجوری مونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوردینری و کلینیک دارم یبار از این میزنن یبار از اون هر دو خوبن ولی در کل اوردینری بهتره

خانوما میخواید یه چیزی یادتون بدم از هرچی آبرسانه بهتر. یه هفته استفاده کنید دعام میکنید

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
منم تازه تموم کردم ابرسانم رو میخوام یه ابرسان خوب بگیرم پوستمم چرب و‌مختلط هست همینه ژنوبایوتک میزد ...

من پوست حساس چرب دارم گه جوش میزدم الان اوردینری وقت بافت سبک ابی  سبک عالی

من ایرانی پیشنهاد نمیکنم خودم ایرانی استفاد کردم خوب نی اصلا حجم کم قیمت گرون ۳۰ میلی ۳۰۰ هزار بجاش ...

پوستم چربه می‌خوام اوردینری بگیرم به پوستم میسازه؟ بعدش مرطوب کننده شون بزنم طوری نیو اینکه یکم جای جوش هام مونده مثل سوراخ یکم چی بگیرم نیاسینامید؟

من پوست حساس چرب دارم گه جوش میزدم الان اوردینری وقت بافت سبک ابی سبک عالی

الان چنده؟؟؟هرچند یک بار میخری؟؟من یه صب یه شب میزنم و ماساژ میدم 

کرم دور چشمم MQهست 

خیلی جیگره😍

پوستم چربه می‌خوام اوردینری بگیرم به پوستم میسازه؟ بعدش مرطوب کننده شون بزنم طوری نیو اینکه یکم جای ...

اون شون مال دست پارفین دار بزار کنار اصلان اون اوردینری هم کار  مرطوب میکنه هم ابرسانی عالی پوست خشک کنارش مرطوب کنند استفاد کن مثل سروای پارافین ندار چرب نیاز ندار بعدش بیشتر خارجی ها دار ابرسان هاشون مرطوب

قسمت دوم سوالمم جواب بده ممنون ازت

نگاه کن این بگم منافذ ات عزیزم وقتی ارایش داری اول میسلار واتر پاک کن بعد صورت بشور بقیه روتین برو یه پوست طبیعی منافذ همیشع دار حتا من که ۲۲ سالم برااینکه کم بشن محو صدرصد نه مثلان ۵۰ درصد سرم های پوستی انوا مدیکوب اوردینری عالین  جندین مدل تحقیق کن نگاه کن کدام برات خوب استفاد کن صورت بشور تونر بعد سرم ماساژ بعد اجاز بعد بهش بعدش ابرسان بزن

اره حتما😍

یه شیشه کوچیک بیار چند دونه به دانه بنداز داخلش حدود ۵ یا ۶ قاشق گلاب . ۴ قطره روغن بادام شیرین و اگه پوستت چربه چند قطره سرکه سیب بریز،یه قاشق هم ژل آلوئه ورا بریز . بزار دوسه ساعت بمونه. حالت یه ژل غلیظ به خودش میگیره هر روز و شب از اون ژل بزن به پوستت به جای آبرسان قشنگ ماساژش بده تا جذب بشه

.تا تموم میشه بزارش تو یخچال چون طبیعیه زود فاسد میشه

ببین دوروزه پوستت از این رو به اون رو میشه برای من عالی بود . منافذ و لک رو کم کرده و به پوستم جون داده

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘