2777
2789
عنوان

برا شوهرم دعا گرفته بودن

131 بازدید | 10 پست

البته اینو بگم ک من ب دعا اعتقادی نداشتم

شوهرم ی مدتی بود از من و زندگی و بچه ها متنفر بود صبح ک چشماش رو باز میکرد تا شب بهانه های الکی دعواهای الکی 

همه تعجب کرده بودن

تا اینکه این اواخر رفت از من شکایت کرد

گذشت و منم چند هفته ای خونه پدرم بود

ته دلم واقعا ناراحت بودم چون اصلا مسئله ب خاصی نبود ک بگم شوهرم ب اون خاطر ناراحته

ی شب مامانم ی خوابی می بینه صبحش بلند میشه میگه برا شوهرت دعا گرفتن باید باطلش کنیم 

ی دعانویس اینترنت پیدا میکنه

هر چی میگم مامان اعتماد نکن شاید کلاهبردارن میگه ن کارش خوبه

خلاصه ی دعا میگیره خدا شاهده ب س روز نمیکشه آشتی میکنیم و الآن هم خداروشکر گوش شیطون کر زندگیمون آروم..میگم شاید تاثیر دعا بوده

اخلاق شوهرم عین آب رو آتیش شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه کسی رو که میره دعا واسه مردم میکیره که بدبختشون کنه.انشالله خودش به خاک سیاه بشینه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

خب خداروشکر خودت هم بذار سوره بقره با صدای بلند هرروز توی خونتون پخش بشه تا شیاطین و اجنه از خونتون برن اسپند دود کن دور خونه بچرخون همزمان ذکر اعوذ به الله من الشیطان الرجیم رو بخون